MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Ogos 10, 2009

Marah nih!!!!!!!!!

Mmg rasa sakit hati, nak marah, geram, tension sangat2 bila MU kalah dgn Chelsea malam tadi. Hampeh betul! Memula je rasa bangga sbb leading 1-0. Pastu Lampard plak wat gol. (betul ke Lampard, tak tgk betul2 plak! heheh) Camne la boleh sampai seri 2-2, dah tu membawak ke penalti lak tuh!. Aduh, kemasukan Owen lepas separuh masa ke 2 tak banyak membantu pon. Cuma hasil bola dorongan Mr.Giggs dan disudahkan Rooney utk gol ke2 MU. Lepas tu Chelsea samakan kedudukan.
Masalah problemnya pada aku bukan la sepanjang game berlangsung. Biasa la tuh, kalo korang main bagus mesti hasilnya bagus. Kalo main sambil lewa, haa..korang pikir la sendiri!. Tapi yg buat masalah dan problem pada aku ialah bila sesi sepakan penalti dibuat. Mak Ai! macam ci*** jer. Keypad lock! "En. Giggs, kenapa en. Giggs mcm tak tumpu perhatian je masa nak sepak bola tu? Atau en. Giggs nak rasa saya sepak en.Giggs ke?" huhuhu..sekali, keeper Chelsea dpt baca daa. Actually aku rasa tak jugak sebenarnya, sbb en. Giggs sepak ke kiri tp keeper tu hala ke kanan. Cuma nasib tak baik bila bola yg en. Giggs sepak tu terlalu rendah sehinggakan terkena plak kaki keeper tu dan bola kluar..huhuhu
Tapi ni lagi satu moment yg mcm eeee..mcm mana aku nak ckp nih...eeee baik ko terjun lombong je la Evra!.. mana taknye, ko nak sepak penalti ke nak main guli?Sepak bola mcm budak tadik!. Saje2 je tuju bola slow kat keeper, tak ke bangang namanya tuh!
Tension aku, ni yg buat aku rasa nak berpaling tadah nih. Tukar pi kat LIVERPOOL plak ar...

*Aku - C.Ronaldo tetap dihati..........

6 ulasan:

poyotito's berkata...

gua doakan man u kalah sepanjang musim.



ikhlas dari,
torres.

-azura- berkata...

Poyotito's aka En.torres, mendoakan kekalahan man u sbb rasa tercabarkan? huahaha...
(tercabar ke?..huhuhu)

fndrocka berkata...

aku pun cam tak caya man utd punya sepakan2 penalti mcm budak tak gi training.
selamat kembali ke pangkal liga

-azura- berkata...

en.fndrocka.. agak2 ada ke peluang Man Utd nak jd juara EPL lagi musim nih?

fndrocka berkata...

tak perlu agak-agak...memg takde peluang.tggu musim monsun timur laut pun tak dpt nak juara.man utd kena berlatih lwn Malaysia lg

-azura- berkata...

en. fndrocka, comfirm ar aku tukar team lepas nih.. hehehe