MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Jun 12, 2010

12 Jun 2010

Aktiviti hari ni sekadar memenuhi undangan kenduri sambut menantu (adik kawan aku yg jd menantu). Masa majlis pihak perempuan minggu lepas aku tak dapat hadir, so tebus la hari ini dgn menghantar pengantin perempuan ke rumah pengantin lelaki untuk majlis sambut menantu.
Jam 5 petang sampai rumah. Dan-dan tu la sakit gigi aku menyerang semula. Sebenarnya dah dekat seminggu aku derita tp masih belum berkesempatan ke klinik nak check gigi aku ni - sama ada gigi rosak atau berlubang. Tapi nasib baik la masa syok2 makan nasi minyak org kawin dgn lauk ayam masak merah, gulai daging, acar timun masak, sambal belacan dan ikan kering tadi takde plak meragam gigi aku nih. Tembikai dengan air sirap yg manis2 buah pun ada. Cuma bubur kacang aje aku tak jamah - kurang minat.
Disebabkan aku dalam edah "cuti", syok la aku tidur ptg td lepas makan panadol 2 biji sampai sedar tak sedar dengar org dh azan maghrib. Bangun mandi, nak solat tp udah x menjadi wajib utk aku so bantai la berFB dan update blog ni.
Jam 10 nanti nak tgk bola lagi, game antara Argentina dgn Nigeria. Apa2 hal pun, aku letak Argentina di depan paling ampeh 2-1.
Sekian, terima kasih.
*Aku - Tgh duk berkira2 nk tgk ke tak England n USA 2.30 am nanti.

4 ulasan:

Zampeada berkata...

mcm berita sukan plak, zura... hehehe...

-azura- berkata...

Sukannya sikit ajer...:)

Zampeada berkata...

nama pun mcm kan?

-azura- berkata...

iye la... ko menang la :p