MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Disember 17, 2011

Saturday That I Afraid Of

Feeling tak berapa nak best hari ni. Bukan sbb ada problem atau apa, cuma sebab si penggali kubur "tinggalkan" gua satu hari utk hari ni. Hurmm... itu bermakna gua akan rindu dia. Eleh! satu hari je pun, kan? Bukan satu tahun.

Nak buat macam mana, dah gua memang pesen manja dengan dia. Kahkahkah! Agak gedik juga statement buat-buat gua nih. Takpe lah! si penggali kubur pegi JB je pun, itu pun dia mmg mention gua apa hal dia ke JB. Everything mesti dia maklumkan gua. Hal ke JB sedikit sebanyak sebenarnya yg buat gua rasa "hilang" dia utk hari ni. Tapi takpe, gua kena faham keadaan itu.

Ah! Ini kalo si fndrocka baca, sahih lagi dia cakap org pompuan mmg sukar utk difahami. Ada gua kesah? Kehkehkeh!

4 ulasan:

aKuPm berkata...

penggali kubur manelak ni?

-MsGoodNite- berkata...

Dah.. dah... sibuk nk tahu, tau! :p

aKuPm berkata...

eleh..gua da tau...pecah rahsie kang..nak? nak?

-MsGoodNite- berkata...

Wah! berani ko? tak yah laa.... biarkan dia terus menjadi org yg dirahsiakan. kehkehkeh!