MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Disember 29, 2012

Saya Terminated Semua Nombor Telco

Amboi! Ada gaya macam tajuk blog Nama Nami; Saya Deactivated Twitter, kan? Tapi for sure isi dia lain. Nami ada sebab sendiri dia nak delete account dan aku tak amik peduli walaupun banyak yang kondem, kutuk, caci maki beliau selepas beliau tutup twitter tu *bukan sebab dia tutup twitter tapi diorang dah lama tak puas hati*

Aku dengan nada serius menulis entri ini menyatakan aku telah pun terminated no 017 aku. No 013 juga bakal di terminate sehari dua lagi. Ini bukan cobaan, ini betul-betul. Okeh! Aku tahu takkan ada orang peduli pasal aku terminated nombor telefon. Ya, aku lagi suka. Sebab aku tak nak ada kaitan dengan kau, kau, kau *mereka yang berkenaan*

Selain terminate nombor telefon, aku dengan serius juga akan deactivated account fesbuk atas nama Nellza Azura ni. Alasan aku, sama macam di atas. So, suka hati aku la kan?! Hahahaha.

Semua ni akan berkuat kuasa pada 1 Januari 2013. Nanti pandai-pandai la aku cari korang balik. Kehkehkeh!






Sent from my BlackBerry® wireless device

5 ulasan:

Fadh berkata...

woi2...nanti koi rindu kat awok, mcmana?

-MsGoodNite- berkata...

Koi ade buat account lain, nanti koi add balik sape2 yang koi berkenan. Hahahaha

akuPM berkata...

Koi tu ape?
Tajuk entri ko mmg gempak dowh.

-MsGoodNite- berkata...

AkuPM -"Koi" tu maksud dia "saya" dlm loghat Pahang.

akuPM berkata...

ooo