MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Mac 07, 2009

Baca aje laa...

It's been a long time i'm not writing here. Bz banget dehh... Al maklum lah, in several months i have finished my assignment. Then, sambung dengan revision for my study utk mid term exam. Actually, hari ni dah hari ke dua aku kena attend mid term ( Finance & HR ). Esok last mid term utk Law. Lega la sket utk setakat ni tp belom selesai lagi sbb bulan April nanti final sem exam plak.. aduss tak abis2.. Assigment hari tu pun, mcm hampir2 gagal nak disempurnakan. For the 1st time aku lambat submit assignment. Tak tau la camne nak ckp, semester ni mcm takde mood plak. Tapi dalam takde2 mood pon, i have to finish it. Sampaikan aku kena siapkan 1 assignment - 1 or 2 days. Nasib baik, bahan2 research sume dah ada. Terima kasih atas bantu rakan yang bagi information yang diperlukan. Kalo tak, susah gak nak bereskan terutamanya HR ( about training and development of HR ).
Pagi tadi exam HR. Alhamdulillah... aku dapat la jawab soklan2 yang dikemukakan. Itu pon, sempat lagi masa drive sambil baca nota sket. Sib baik selamat sampai.. huhuhu.. Last minute kena baca gak sebagai tambahan, at least takde la plak aku lost bila dpt soklan. Itu la hakikatnya, sib baik aku baca last minute coz apa yang aku baca tu kuar lak.. Law plak esok, tak tau mcm mana. Hari ni kena wat revision kaw-kaw punye!..huahahaha


Malam tadi seronok tengok Final Raja Lawak. Yehaa! suka hati sangat bila SEPAH menang. Puas hati giler beb! hehehe...Walopun aku takde la mengundi diorang giler2 tapi terharu gak sebab diaorg tak lupa sebut pengundi-pengundi diaorang termasuk la aku.. ahaks :p Honestly.. suka sgt kat si kecik SEPAH tu.. si Shuib.. muka selamber je, selalu plak kena buli. Tapi itu yang buat dia lain drp yg lain. Kelakar pon boleh tahan gak tuh...Hope, diorang akan berjaya menempa nama macam Senario, Apek dan lain-lain.


*Aku - Antara Lawak Sepah yang jd favorite!
(Ni masa semi's)


1 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

ko mmg memanjang bz jek huhuhu

my new >> http://akupm.blogspot.com/