MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Ogos 07, 2009

Cerita Update...???

Alhamdulillah...lega rasanya bila dah dpt bayar sume hutang2 puasa tahun lepas. Tinggal lebih kurang 2 minggu lagi nak puasa ni, leh la bersantai sakan tanpa gelojoh nak fikir tentang nak ganti puasa ( eleh! org lain awal tahun dah abis ganti, x eksen pon ). Hari ni pegi exam paper Pengajian Islam..perghh soklan.. tak ingatttt! Tawakkaltualallah aje la aku nih. Bukan la tak boleh jawab langsung tapi rasa cam "cilako" gak la masa nak menjawabnya tuh. Itu pun sib baik dekat2 nak exam ni aku baca, kalo awal2 semester aku baca mau lingkup. Pasal dah tentu aku lupa! Actually, tadi pon lupa gak tp boleh la cover. That's mean tinggal lagi 1 paper je on 24th. English for Workplace Comm. Tak pasti plak yg ni MCQ ke essay.. Sib baik jugak lambat lagi, sempat nak study (nasib baik lagi!).
Buat sementara waktu ni, rasa cam nak enjoy je..hehehe. Dah lama lak rasanya tak buat2 lupa diri. Ye la, aku sebuk. Imah sebuk. Cuda pon sebuk. Yaya je kot yang tak sebuk. Bila ntah nak pi karaoke lagi? tak pun main boling ke?huhuhu...
Hujan la plak... lebat pulak tu. Dalam seminggu ni asyik hujan malam je. Tak malam, petang. Tiap2 hari..agaknya dah dekat nak masuk musim tengkujuh kot. Erm..skrg bulan 8. Iye la kot! Esok dah Sabtu, ada wedding invitation tapi tak tahu lagi nak pegi ke tak. Imah cakap dia tak pegi, so aku rasa pon mcm tak nak pegi gak la. Ingat nak lepak kat umah jer. Buat keje pape yg patut. Al maklumla.. harapkan hari cuti mcm ni je la boleh bermalas2 kat umah, setelkan keje2 umah yg selalunya tunggu hari minggu je baru leh buat. (lipat baju aku yg sebakul tu la..) Kemas bilik, apa lagi ekk? erm..pape je lah, asalkan keje. 2 minggu sebelum ni busy yang amat gara2 Mesyuarat Perwakilan UMNO. So, minggu ni lepak la plak.
Wah! baru aku perasan. Rupanya dah seminggu aku tak tengok TV. Maksud aku, tak menonton. Kalo tak, aku la yg control TV tu, sampai org lain nak tgk Mari Mengaji pon tak dapat..huhuhu (main2 je).. Ada apa citer menarik malam ni? nanti la check kat astroview!

++++++ have a break, have a kit kat (solat jap daa...) ++++++

Haaa...sambung balik! Wah! cam banyak citer jer..ahaks! Actually, takde la byk citer pon. Saje je..rasa gatal lak nak menulis. Alang2 dah update blog ni, meh kita "boh" satu citer yang panjang walopun merapu. Yang satu ni, nak share ke tak? erm.. kalo share kang tp dia baca camne? kalo dia tak perasan takpe ar.. itu tandanya dia mmg takde perasaan..(robocop pun ada perasaan). Tapi kalo dia baca and he notice that I'm talking about him, mampus la aku! So, dipendekkan citer, takyah la share. Lagipun aku sendiri tak tau camne nak mula nih. Okay la.. nak turun tgk tv..eh! menonton TV.. Ari ahad nak pi specialist, mlmnya ada match Man Utd vs Chelsea. Isnin, birthday Abg Z. Mesti nanti Imah call nak plan utk celebrate b'day mamat tuh!. Tapi yg tu, nanti kita citer ekk.. Okies cau cin cau...

*Aku - Penat dah tunggu mesej, rasa nak baling je phone ni!!

2 ulasan:

6ky Angel berkata...

sabar..... ada jodoh x ke mana k..

-azura- berkata...

6ky Angle : takde makna nya... hahaha