MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Rabu, Februari 17, 2010

2nd Entry for 2010

Huhuhu.... lama... lama sungguh!
Bukan takde cerita tapi takde masa nak on9 dan tulis something kat sini. Hari ni, aku try buat sesuatu yang dah lama aku tak buat yang mana dulunya mmg hari2 aku buat.

Fisrtly, Happy Chinese New Year! Walaupun bukan kita yang menyambutnya, terasa juga kemeriahan 1Malaysia.

Let's start with something bored, yang lain next entry aku post. Bermula tahun baru nih, skool dah pakai "punch card". Aisey.. sebelum ni takde pon, just signature je dan tulis time sampai. Maklum la, bukan bermakna skool aku di kawasan pedalaman tp sbb skool gred B kot! So, bila dh ada punch card ni...alahai hidup! amatlah tidak menyeronokkan. Sebabnya, terpaksa tunggu lama tanpa buat apa-apa sebelum dapat balik rumah. Faham2 aje la kerja lab mcm aku nih, hanya sibuk tak ingat bila waktu sesi pembelajaran dan eksperimen saje. Bila habis waktu sekolah, kerja sume dah settle alamatnya buang masa la aku. Buang masa buat taik mata! Esok ada pertandingan Merentas Desa... aku pon kena bertugas, ajk kecemasan.. kira ok la.. tak macam tahun2 sebelum ni kena jadi penjaga masa..

Esok juga skool ada buat "pot luck" dengan cikgu2... tak tau la korang tau ke tak pot luck tu hape..? yang pasti setiap org kena bawak juadah yg berlainan then nanti leh makan sama2.
Temanya nasi putih mcm2 lauk... group aku kena wat satu menu kampung ( krutub ayam ). Ni pon aku tak tau korang tau ke tak, sbb aku pon tak tahu.... so, bila dah tak tahu aku tukar menu kitaorg ke western... (Chicken Chop with black pepper sauce)..hehehe lantak la cukup ke tak 2 ekor ayam. Takkan semua org nak makan tu.. nasi byk! Kena bangun awal pagi la esok, nak goreng ayam...

Aku - Hopefully, everything is under control and going well. Wink!

2 ulasan:

Zampeada berkata...

tak kesahlah, yg penting sehat dan sedap... tak gitu?

-azura- berkata...

betul2... juadah aku paling cepat abis..hehee