MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Mac 25, 2010

Bengang!

Semprit betul....
Itu la, apa yg aku duk fikir2 sgt kan dah jadi. Jadi apa? Jadi yang tak jadi..
Alahai, lemah betul bila trip ke Batam ditunda lagi. tarikh baru 21sr April..ermm tgh pada jadual exam aku dh free masa tu...alhamdulillah. Tak perlu gopoh dan rasa haru-biru bila nak pergi travel sambil ulangkaji ( mcm bagus jer..!)
*Aku - Hope lepas ni takde tunda2 lagi...

5 ulasan:

Zampeada berkata...

selonotnyer bleh bercuti (sambil mengulangkaji)

ymn berkata...

enjoy u trip .. n u study

-azura- berkata...

zam : perli aku kaa?? hehehe

ymn : i hope so.. tq ;-)

Zampeada berkata...

alah takan terasa kot...

-azura- berkata...

eh..mana ada, rileks jer! hehee