MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Mac 30, 2010

Sinderela Lagi...

Dulu aku pernah tulis tentang satu drama bersiri - Sinderela.
Sekarang TV3 membuat ulang tayang siri ini one more time. I never miss it! This is the best drama series yang aku pernah tonton, dan tak akan pernah bosan.
You know why? ermm.. aku sendiri pon tak pasti sgt kenapa? Tapi kalau aku tahu reasons dia... aku rasa tak mungkin aku nak share over all. Rasanya cukup la aku kata, cerita ni ada persamaan sikit dengan kehidupan aku yang lalu. Sikit jer..tak banyak. So, jgn buat spekulasi yg tak berasas, okay! hehehe...
Soundtrack dia...WARKAH-lagu kumpulan Bau tu.. best gak. Menusuk!
Takkan lagi aku menunggu
Kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
Puasku mengharapkan dirimu
Seperti mereka yang punya cinta
Diriku tanpa dirimu
Takkan mungkin penuh bahagia
...................................
.......................................................... ( lupa la plak... huahahha)
*Aku - Kenangan sebagai pengalaman, mengajar erti kehidupan

4 ulasan:

Zampeada berkata...

aku mmg suka citer ni wei... siap download lagi siri dia dari tv3... entahlah... tak tau knp suka. sbb ada lucu & spontan.

-azura- berkata...

yezza.... aku setuju dgn ko, encik Zam!

Zampeada berkata...

hehehe... setuju aje.

-azura- berkata...

kalo bangkang nanti aku kena bagi byk hujah plak! ahaks..