MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Mac 19, 2010

Big Nervous Day

Ehem...
Want to tell something. What makes me so nervous today?
Petang tadi ada orang datang rumah mak.. Ye lah, takkan kambing pulak. Actually kedatangan mereka mmg ditunggu sebab dah dimaklumkan nak datang.
Seems everything going well ( bagi pihak org tua ), tp tak tahu la pada yang empunya diri di sebelah sana. Aku? just follow yg mana baik. So, keputusan muktamad belum la dibuat, but they all dah bincang pasal belanja dan tarikh. Kalau jadi InsyaAllah, tahun ini juga with no engagement.


*Aku - No komen.

3 ulasan:

Zampeada berkata...

*kenyit mata*

erma berkata...

wwoooo...... nk bina masjid rupanya.. bgs2 kalu dh berkenanan, cepat2 kan lah... amin n congrats

-azura- berkata...

zam : aku pun *kenyit mata* gak la...hehe

erma : doakan lah yg terbaik yea... insyaAllah..amin