MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Mei 25, 2010

Mimpi...


Semalam mimpi. Most exciting dream ever in my life!

Kalau cerita mmg lawak, tp fun pon ada gak. Mentang2 la dh dekat WC, mimpi pasal my fav team's star lagi. Siapa? CR ler.... Macam real je. Jelas + terang bendang je mimpi tu. Jelas jugalah muka si CR aku tgk walaupun sekadar dlm mimpi. Dengan mole kat muka dia tu obvious sgt la. Sbb tu aku ckp mcm real je. Jumpa dia In Person gitu.. siap dia bagi present lagi...hahaha. memang lawak!

Tapi mimpi je la kan! Mimpi yg ni takkan mungkin jadi kenyataan.




*Aku - Mimpi mainan tidur tp yg ni rasa mcm betul!

5 ulasan:

Zampeada berkata...

OMG!

-azura- berkata...

Kontrol la tuh.. padahal nak gelakkan aku kan?!

ymn berkata...

lol ...

ni mesti tgk gmbr CR jadi model underway tu ..
tu yg termimpi² kan... baek ngaku ..hehehehehe :))

Zampeada berkata...

omg! serkap jarang ni...

-azura- berkata...

ymn : gila ah ding dong la.. salah..salah... hehe

Zam : ko aje yg faham...huhu