MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Jun 20, 2010

Apa ada pada 20 Jun?

Selamat Hari Bapa! (lewat 1 hari)

Pasal abah, akak tak tahu nak citer apa. Bukan abah tak best! tapi mmg mak lebih best la daripada abah..hehe. Kalau compare, mmg byk beza antara mak dgn abah. Kalau sebut satu2 boleh jadi "bias" pulak.


Tapi umumnya mak mmg paling best drp abah. Abah garang, serius, tegas tp ada gak kelakar sket2..hehe. Satu yg paling tak best, kedekut. Opss..mana ada, abah bukan kedekut tp berhemat. Bukan semua perkara yg aku nak dr abah, ditolak. Actually, aku yg la yg paling byk dpt something drp abah. Tp sejak2 aku dh kerja, takde la aku nk harapkan semua drp abah. But, abah masih boleh kompromi. Tapi kena ada caranya. Adik2 tak tahu sbb tu diorg rasa abah teruk, kedekut. Abah tak mcm tu.. kalau pandai berborak dgn abah, tackle him nicely, of course dia akan bagi apa yg anak2 nak!

Walau macam mana pun, aku syg abah!



*Aku - Selamat hari abah, abah!

3 ulasan:

Zampeada berkata...

kau mmg curlasss (sambil cedok2 ayat bodek).

erm..not important for u to know ;) berkata...

:) so sweet dear..

-azura- berkata...

Zam : baru kau tau aku siapa, haa?! hahaha

Haiza : Tq lagik! :)