MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Jun 19, 2010

Tragedi Buah Epal




18hb Jun 2010 telah berlangsung satu kejohanan (sukan berpasukan). Kira kejohanan besar jugak la kat Dungun hari tu. Actually aku sebagai salah seorang jawatankuasa penganjur merangkap urusetia yg lebih banyak goyang kaki turut merasa teruja dgn kejohanan ni. Sebabnya? ntah la, aku pun tak pasti. Agaknya sbb dpt tgk awek2 cun yg join tournament (uik! lain mcm je). Nope! actually aku suka tgk gelagat org2 ni..lebih2 lagi yg terlebih gedik tu, sedap aje la aku nak mengumpat esok2.

Perlawanan diadakan mengikut kumpulan, diikuti peringkat kalah mati, sebelum ketentuan tempat 3, 4, juara dan naib juara. Ntah mana pulak dtgnya idea sorg urusetia ni nak pulak mengadakan perlawanan "suka-suka" dikalangan urusetia. Bila dh sebut suka-suka, mmg la ramai yg meng"offer"kan diri (kecuali aku) sbb ada masalah kecederaan sikit dan aku pun mmg dh lama tak main. Tp masing2 dh beriya2 dan utk tidak menghampakan rakan2, aku pun mengiyakan utk sahut cabaran.


Tapi yg buat aku buat bengang sikit, masa on plan bukan main susah nk cari urusetia utk cukupkan pemain tp bila dh nak start game ramai pulak yg offer diri sampai aku terpaksa jadi defend, satu2 nya posisi yg aku x pernah main dan x suka nak main. Sekali..hambek ko! Mcm gambar kat atas la..

Meleleh gak la air mata masa pergi berurut ptg semalam. Mahu seminggu kena amik cuti sbb masih bengkak!
*Aku - Kali kedua injured, kaki yg sama!

8 ulasan:

EryQa berkata...

Kesiannya zura... hope you will get well soon... :0)

-azura- berkata...

Tenkiu Ery... wah! dah tukar nama, baru tau MyQa is Ery...hehe

fndrocka berkata...

ala balut je lebih tu.hukhuk

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Zampeada berkata...

bestnya gi cucuk2 kaki tu kan... ee geram... cam nak picit2 ja...

-azura- berkata...

fndrocka : ampeh ko!

Zam : jgn la wei..

Zampeada berkata...

sori zura, aku hampir bersetuju dgn fndrocka... tapi tak sampai ati... *kenyit mata kat fndrocka*

erm..not important for u to know ;) berkata...

lor sian ko beb...wish u get well soon!

-azura- berkata...

Zam : betul la wei... mana ada purak2..ahaks!

Haiza : tQ :)