MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Jun 17, 2010

Espana Oh! Espana

Perlawanan yg disiarkan secara eksklusif dan kononnya akan menjadi perlawanan yg paling menarik ditonton bertukar menjadi perlawanan paling bangang sepanjang perlawanan pertama setiap kumpulan yg berlangsung.
Apa nak kata? Kalau pasukan di ranking ke-2 boleh dikalahkan oleh pasukan di ranking ke -24 dunia. Mmg agak kurang hajar la tuh! Budak2 Spain ni lebih kurang mcm budak2 Portugis smlm la. Sampai di saat2 akhir (masa tambahan 5 minit) masih x dpt menjaringkan gol. Xavi keluar padang tanpa bersalam dgn budak2 Swiss. Alah..sume budak Spain keluar bodo je. Malu la tuh!
Kemasukan Torres pada babak kedua tak byk perubahan. David Villa pun sama. Ah! diorg ni betul buang masa aku je tunggu depan tv. Defender Spain mcm bagus la, sume naik ke atas tp lambat turun balik bila budak2 Swiss menyerang. Kan dah masuk sebijik! Pique pun tak pasal2 luka kat kening kena but.
Semua lembap..lambat bertindak. Duk tunggu bola bergolek kat kaki ko, senang2 je budak2 Swiss dpt balik bola Jabulani tuh!. Ah! pendek kata, Spain main bangang malam nih!
*Aku - xxxxxxxxxx

6 ulasan:

Ridhwan Breakaz berkata...

hahahah..aku ske spainder tuh kalah...
ingt swiss tuh ayam2 je ke..smua predict xhingat siot..last2 kalah..hahahahaha...

aku happy!!!!

go korea!!!

p/s: elak final korea vs korea jerk...
lalalalalala..

poyotito berkata...

sungguh. spain mengecewakan. masing2 main bajet star. cilakak.

-azura- berkata...

Wan : mlm ni aku dh start risau. ko sokong korea ekk? aku sebaliknya hehehe kita tgk sape yg kena!

*tp jgn harap la final korea vs korea...:p

poyotito : over confident. satu pengajaran!

Ridhwan Breakaz berkata...

korea la..ada siket macam malaysia..hahahaha..

argentina??

jgn pandang korea xada kaki...

hahahahaha

Zampeada berkata...

takdok gambar.. tak faham...

-azura- berkata...

Wan : mmg la korea ada kaki. aku salute tuh! terlebih kaki sampai masuk gol sendirik! ayaks! hehehe...

Zampeada : leceh betul kalau nk kena explain kat ko nih!