MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Jun 17, 2010

Benci Bilang Cinta


Dah benci tu benci la... kenapa nk suruh cakap cinta, sayang sume? huhuhu...

Tapi hati dan perasaan, tak siapa dpt mengelakkan. Tak baik tipu diri sendiri tau. Kesian kan lah diri tu. Dah lah org lain sibuk2 nk tipu kita, takkan kita nk tipu diri sendiri pulak!

Actually ceritanya kata org ditiru dari cerita korea Princess Hours tp aku tak pernah tgk la citer korea tu. Cuma ditukar sikit je. Kalau cerita PH berlatarkan keluarga kerajaan tp sinetron BBC ni berlatarkan keluarga pemilik sebuah stesen TV terkenal Indonesia.

Watak Utama Winda & Dimas (Marshanda & Baim Wong). Jalan cerita boleh tahan menarik. Kelakar, cheeky, sakit hati dan adakalanya sedih. Tp tak boleh la nak komen atau puji lebih2 sebab bukan idea asal diorg pun, sekadar ciplak hasil luar.


Marshanda sbg Winda


Baim Wong sbg Dimas



Apepun, inilah aktiviti yg aku buat sedari jam 6.30 - 7-30 pm, Selasa hingga Jumaat. Lil bit addict la juga, mcm siri Sinderella dulu. Bagus utk release tension!



*Aku - Suka..suka..suka..Baim Wong!

4 ulasan:

Zampeada berkata...

speaking prom eksperiyen ke?

ymn berkata...

:)

-azura- berkata...

Zam : ermm... nope really! tp bleh jd pengajaran! heheh

erm..not important for u to know ;) berkata...

aku pon ade sedikit ketagih ngn citer neh...tp bru jer berjinak2.. ;)