MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Jun 10, 2010

Hari Lahir dan World Cup

Selamat Hari Lahir kepada diri aku sendiri.. Oh! dh bertambah satu tahun lagi usia aku, tp masih muda lagi..hehehe

Istimewanya birthday tahun ni bila diraikan serentak dengan WC 2010. Dan yg seronoknya lagi apabila banyak game yg bakal berlangsung dijadualkan pada waktu perdana; 7.30 mlm, 10.00 mlm dan yg paling lewat 2.30 pagi. Kira okay la, boleh consider lagi kan?! Bukan aku tak pernah bangun jam 2 pagi semata2 nak tgk game Barcelona...

Pasukan pilihan aku ialah Portugal. Alternatif lain, bolehla merujuk kepada Spain dan Argentina. Jangkaan juara Spain dan Brazil. Mari kita tgk siapa yg kena?!!!!!!!!!!!


*Aku - Kick-Off Concert 2.30 am & Kick -Off game 10pm tomorrow

6 ulasan:

Zampeada berkata...

hurm... hepi birthday! mesti kenangan abadi kan... jatuh pada permulaan world cup... terdahulu dpt mimpi bersalam dgn idola. skrg... makin meriah hidup kan... hidup zura...

*senyum sokmo*

-azura- berkata...

thanks zam..

boleh la, lebih kurang. tp kalau aku dpt menang mana2 peraduan yg bagi hadiah tiket ke perlawanan di Afrika Selatan lagi seronok!..hehe

Zampeada berkata...

hurm... sabar jelah aku.

-azura- berkata...

ye la.. sabar aje la ngn karenah kwn ko nih..

Shankly berkata...

happy besday ...

portugal juara?? *pengsan 7 kali*

-azura- berkata...

Thanks Shankly...

Aku x ckp Portugal Juara la.. aku ckp juara antara Spain ngn Brazil. tp Aku ttp sokong portugal walau menang atau kalah