MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Jun 08, 2010

Tag - Perhatian kepada yg terbabit.


Cerita kena tag...
Bagi tidak menghampakan cabaran seorang kawan ni, aku sahut cabaran dengan segera. Baru beberapa minit lalu aku sedar aku telah ditag dan aku segera menyiapkan tugasan..hehehe


Soalan @ Tugasan adalah seperti berikut:

Instructions :

1. Go to your photo files. Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same

* Sori, no.4 mungkin agak sukar...
Hasilnya :

Dalam gambar ni mmg tiada insan yg bernama azura sbb dia yg jd jurugambar. Gambar ni diambil pada hari raya 2009 di rumah ucu aku di K. Trg. Yang lelaki meriba anaknya tu sepupu aku Azwan dan yg berselendang purple tu isterinya, Azie. Diorang ni baru aje menimang cahaya mata kedua - baby boy. Wanita cantek bertudung biru yg tak jelas wajahnya itu mak aku bersama sepupu aku yg kecik si Nurin.

Siapa aku nak tag?? actually, aku tak ramai kawan kat blog... tp aku cuba la. Mungkin aku kena alert diorg kat FB kot..hahahah

  1. Haiza
  2. Yani
  3. Fndrocka
  4. Breakaz
  5. Ymn ( aku rasa nama dia Yaman tp dia tak mengaku )

Setakat ni aje la... sekian, terima kasih.

*Aku - Sib baik senang jer...

7 ulasan:

Ridhwan Breakaz berkata...

hadeii..mencabar nie..

fndrocka berkata...

takde gambar apa pun..ada gambr gunung ganang

ymn berkata...

gmbr bola boleh ??

Zampeada berkata...

tidur nyenyak aku malam ni zura.

erm..not important for u to know ;) berkata...

huhuhu ye arrrr sgt mencabar weh,,..!!!
zura, sori akuxsempat lg melihat a.k.a menyetelkan assignment ko tuh..huhuhu sbb aku still kat langkawi neh...tgh bersukan beb ;)

-azura- berkata...

Wan breakaz : ko kan suka cabaran.. apa sgt la yg tag yg en. Zam bagi nih...

Fndrocka : tak kira la...jgn jdkan ia sbgai alasan ko tak buat

Ymn : suka hati ko la...

Zam : hehehe...baguskan aku?!

Haiza : takpe2.. aku memahami... :)

fndrocka berkata...

dah jawab!