MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, September 28, 2010

Jangan!

7:14pm
Dah masuk waktu maghrib. Aku sgt yakin lebih2 lagi baru je aku dgr org bang kat surau berdekatan.
Aku masih rilek2 dlm bilik. Bkn sengaja tp tggu giliran nak mandi dan menyucikan diri dari hadas2 yg ada. *Kalau tido umh mak, standard la mcm ni..

Sambil lepak2, aku kelebek isi perut purse yg baru beli smlm kt deMall. Aku dh transfer sume 'kdt card', buss card dan member card ke dlm purse baru pagi td. Termasuk la resit2 atm dan perkara yg swaktu dgnnye yg aku anggap penting.

Dalam duk belek2 kertas dan baca, tiba2 aku jadi sedih. Bila dh sedih tentu la aku nangis. Dem!! Aku x suka nangis time maghrib2 pasal org ckp klu nangis time ni, nangis dgn setan. Tp, aku x bleh tahan..aku sedih tgk balance duit aku bln ni tggal rm500..huhu
Another reason, aku tbaca surat akuan mati arwah atuk. Rindu sgt kt arwah..


*Aku - Moralnye, klu dh masuk waktu jgn lengah2. Kan dh tbaca sume..

9 ulasan:

Zampeada berkata...

wah2... tak cukup tu nak shopping!

-MsGoodNite- berkata...

keh keh keh! perli aku ke tuh?! dh takleh shopping lagi, nanti tak cukup makan lak sampai ujung bulan..hahaha

Qaery berkata...

zura: at least nangis dompet tinggal RM500... aku buka isi perut dompet aku tinggal resit jak b'tarikh bulan 6... 3 bulan beb takda income... ayak mata sudah jadik taek mata looo... :0X

Zampeada berkata...

ayak mata kering...

aKuPm berkata...

jangan nangis2...lo..pinjam sama wa..
wa bukan ahlong...wa mau tolong...
lai..lai..

-MsGoodNite- berkata...

ery - kes kes kes.. Next month dh dpt income bru kan?!

Haiza - itu dia..org modal lebat nk tolong hehehe

Qaery berkata...

AJ: ya...ayak mata kering...mau titik aimo lu...

akuPM: wa...wa mau minta tolong kalo lu bukan along...hahahaha... moleh ah?

zura:aduhh...crita lama lagi zura..mau masuk kluar ofis brapa kali lagi baru dpt masuk bank tit-tit-tit duit kluar skali? sudah tu...kasi joli sama tu luit ah...tidak sampai satu hali loo...manyak susah itu ma...

aKuPm berkata...

ceh....lebat la sgt...kertas bil jer lebat kehkehkeh

-MsGoodNite- berkata...

ery - eleh... janji kompem hujung bulan masyuk.. hehehe

haiza - spesis aku gak!