MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Disember 31, 2010

2010 ke 2011. Apa ada ditengah-tengahnya???

Ehem..ehem.. sepanjang hari ni hujan, jadi gua ada kena sakit tekak sikit. Tuning suara adalah perlu sebelum gua mula bercakap. Walaupun skrg ni gua cuma menaip aje.

Tinggal kurang dari 1 jam saje lagi sebelum dunia berputar dan menukarkan kalendar 2010 jadi 2011. Wow! Serentak dengan itu juga, gua rasa makin berusia walaupun dalam hati gua ni sentiasa muda. Pesen tak sedor diri pun iye jugok! Tapi tak sedor diri gua pun, gua takde la nak kata umur gua suwit 17. Macam gampang le kalau gitu.


2010

Secara generalnye, 2010 takde yang istimewa sgt gua lalui. Semuanya perkara yg biasa-biasa saje kecuali ada satu part di mana gua hampir-hampir saje nak jadi tunangan org. Kah kah kah! Tapi takde jodoh la kata org. So tak jadi la gua pegang status tu. Part tu mmg gua rasa suwit. Bukan suwit nak jadi tunang org tapi suwit sebab tak jadi. Alasannya, mak bapak gua lebih arif daripada gua.

Tahun ini juga menyaksikan kalau gua berjaya juga menyertai gath secara kecil-kecilan dengan kawan-kawan gua yg mana sama-sama study dulu. Wah! seronok tak hengat. Ye la, bukan selalu dpt jumpa kawan2 lama. Kalau boleh, tiap2 tahun gua nak join. Kita tgk lah tahun depan (mcm lambat je tahun depannya) camne punye citer.

2010 juga menjadi saksi "percintaan" gua yang tamat pertengahan bulan 12 baru ni. Skrg gua menunggu "diijabkabulkan" je bulan 6 tahun depan. Empat tahun menjalin "cinta", alhamdulillah gua belum pernah "disakiti". Cuma ada la sekali yang "terasa hati". Gua harap Jun nanti gua dapat samtin yang sgt mengujakan sesuai dengan bulan kelahiran gua. Dah penat bergelumang dengan buku, skrg gua nak enjoy!



2011

Gua belum setkan secara siyes goal gua utk tahun ni. Tapi kalau part merepek, gua nak turunkan berat badan ke tahap yang boleh menobatkan gua sebagai Paris Hilton Malaysia. Pundek! Rileks derr, badan gua. Suka hati gua la.

Rancangan lain? Gua nak menonton AJL25 tahun ni. Bukan menonton di tv tapi menonton secara live di Bukit Jalil. Gua juga nak melancong. Part melancong ni gua suka walaupun tempat yang bakal gua pergi tu, gua sendri tak berapa nak suka. Tapi apa boleh buat, ada org ajak. Gua ikut aje.

Selain dari itu, belum ditulis dlm kamus gua. Nanti ada masa, kalo rajin gua fikir. Skrg gua nak pegi tgk bunga api.

8 ulasan:

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Happy new year Azura. :)
Dah nak didijabkabulkan?
Weee!!! Congrats dear. :)

Paris Hilton?
Kurus sangatlah. Scarlett Johannson sudah.
hihihi

-MsGoodNite- berkata...

Hepi new year cik vee...

ahaks! yg part ijabkabul tu belum lagi la... tak tahu bila masanya. story tu kes tak jadi :)

Hahah.. ha'ah kan, mmg kurus. saje jekk paris hilton..keh keh keh!

-MsGoodNite- berkata...

"ijabkabul" tu graduation day la cik vee...

hiro berkata...

bersemangat waja.

Heidi Shafiq berkata...

adess.. aku masih blom ade azam thn ni.. hehhe...

6ky Angel berkata...

ingatkan nk kawin.. heheh..

eh.. dtg kl roger i..

-MsGoodNite- berkata...

alamak! encik Hiro juri cerpen KKK dtg sini.. terharunye... hahaha

Heidi - ko layan je setakat yg ko mampu.

Yani - Hehehe..insyaAllah :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

selamat tahun baru