MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Disember 03, 2010

Antara Tahu & Tak Tahu

Ada org ckp pasal hati, tapi aku nak ckp pasal heart.
Ada org ckp pasal perasaan, tapi aku nak ckp pasal feeling.

Ehem..ehem... (betulkan tune, dow..)



Diorang tak tahu apa perasaan aku pada dia...
Diaorang pun tak tahu gak kot, kalau aku suka dia...
Diorang mungkin juga tak tau kalau aku selalu fikir pasal dia...

Memang..memang diaorang takkan tahu..
Dia pun mungkin tak tahu aku suka dia...

Aku pulak...
Aku lagi la tak tahu dia suka aku ke tak...
Aku pun tak tahu gak, apa perasaan dia kat aku...
Dan aku sampai bila-bila pun takkan tahu kalau dia suka aku ke tak...

Aku cuma tahu apa yg ada dlm my heart dan my feelings.
Orang lain? Cuma akan tahu kalau diberitahu.

Argh! Apa aku merepek ni?

Sekian, terima kasih.

4 ulasan:

Zampeada berkata...

jatuh cinta ka...

-MsGoodNite- berkata...

erm... tak pasti. mungkin juga cuma mainan perasaan.

aKuPm berkata...

erm...sesuatu yg xpasti...yg pasti hanyer disebelah pihak sajer...

-MsGoodNite- berkata...

haiza - lebih kurang la.. tp takde pape, simbolik aje lebih.. hahaha