MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Disember 02, 2010

Hari Ini

Hari yang suram. Hati pun ikut suram. Tapi bukan kerana perasaan, cuma dipengaruhi oleh sesuatu yang memang tak dapat dielakkan. Nak lari? Tak boleh. Bila difikirkan, kenapa pula nak lari? Terima sajalah dengan senang hati. Ia kan satu rahmat. Seluruh alam bagaikan riang menyambut. Jangan dipedulikan hati sendiri yg suram gara-garanya. Ia hanya hujan.... dengan cuaca sejuk yg menjadi penyebab utama aku malas nak gi keje hari ini.



6 ulasan:

aKuPm berkata...

cam sedey jer bunyik beb??? awat...mai la stori mori kat aku...

erm..bile ujan sumer org pakai payung, mknenyer org2 tu dah get ready pon menerime ujan tu...sruper gak ngn ko, jgn lupe bwk payung gi mane2..sbb ko xkan tau ble ujan nak turun. mendung xsemestinyer ujan beb. hadapi ngn senyuman. jgn kasik org len nampak ko tgh nangis tuh...;)

aKuPm berkata...

luper nak tambah point...cantek nyer blog ko..hehehe

Rifki Fauzi berkata...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi

-MsGoodNite- berkata...

haiza - takde pape pun. citer pasal ujan jer...hahaha. Cantekkk? huahahaha kembang dh ni, nk letak gambor plak..hehehe

Rifki - terima kasih kembali

aKuPm berkata...

ceh...jgn kembang lagi...kuncup2 suda...

-MsGoodNite- berkata...

haiza - jeles la tuh... hik hik hik