MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Disember 11, 2010

Cuti Fesbuk


Oh! Hari ni dah 11hb Disember. Sampailah masanya untuk aku mengundurkan diri dari berfesbuk. Opp..bukan undur terus ye, sementara aje. Bak kata artis, berehat buat sementara waktu. Ada beberapa perkara yg perlu diuruskan dan bagi mengelakkan masa aku terbuang begitu saja di fesbuk tanpa mengira kepentingn-kepentingan lain, maka keputusan bulat lagi tekad ini harus dibuat.

Bagaimana hidup tanpa fesbuk di sisi? Adakah aku akan ditimpa demam panas atau paling teruk pun demam malaria tapioka? Oh! harap2 perkara itu tidak terjadi kepada diri ku...nanti hilang keserian dan kejelitaan. Cewah! Korang apa tau? Kan dah ramai yg tak boleh hidup tanpa internet, spesel skali fesbuk ni. Ntah hape la yg Mark Zuckenburg ( tak tau betul tak ejanye ) jampi kan pengguna2 fesbuk ni?! Tapi yg pasti mamat tu dah kaya-raya. Sib baik dia Yahudi, kalo tak dah lama jadik boipren aku. Gedik!!

Meninggalkan fesbuk tidak bermakna blog ditinggal-tinggalkan. OMG! Cannot be la.... I luv blogging! Takde citer takpe, tp aku masih boleh baca citer2 korang plak... iye dok? Ok lah, cik bedah benti dulu. Nak gi post last status kat fesbuk. Gedik tak kalo aku post camni? - "I'm gone to Spain, kalau rindu tgk la pic aku yg kiut tu!"   Kah kah kah!

6 ulasan:

Qaery berkata...

aiks... mcm kenal pulak yg muka depan2 tu... :0b~

Qaery berkata...

I like ur new blog layout... erm...time to change mine...

-MsGoodNite- berkata...

Hehehe.. saje bagi u enterprem lebih...

thanks! so, what u waiting for? hehehe

Zampeada berkata...

patut le ty pasal printscr sgl... ini rahsianyer...

Ridhwan Breakaz berkata...

jgn curik2 bkk fb dah la..hehe

-MsGoodNite- berkata...

Zam - iye la... kena bertanya pada yg pakar..heheh

Wan - dok eh!