MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Januari 18, 2011

Abg PonPon 3

Lama tak jumpa Abg PonPon. Sejak dia bertunang, gua langsung tak jejak kaki ke toko buku tu lagi. Malas. Pija pun takde pernah sebut2 langsung pasal abang dia. Kira okeh la tu. Nak sebut watpe, iye dak? Bukan ada kena mengena dengan gua pun.

Tapi semalam masa gua nk ke KFC, gua terserempak dengan Abg PonPon. Dia sorang saja. Dengan menyandang backpack kat belakang, dia yang tegur gua dulu.

"Zu, lama tak nampak?"

"A'ah. Bizi la skrg"

"Nape lama tak datang kedai?"

Gua tak jawab soalan tu. Sebaliknya gua cuma minta diri takut lewat.

Abg Ponpon nampak kurus. Tapi still sweet macam dulu.

6 ulasan:

arep_lockermonth berkata...

hi! salam kenal! arep follow blog nih!singgah la ke blog arep kalau free and follow me back k!selamat berblogging!

Zampeada berkata...

ehem ehem...

♫ Katerina ♫ berkata...

Abang PonPon tu yang Raja Lawak tu ye?

-MsGoodNite- berkata...

Arep - Salam arep... insyaallah... nanti free2, gua singgah. anyway thanks!

Zampeada - Mengenang memori je derr..

Katerina - Abg Ponpon raja lawak tu dah tunang ke?

Ridhwan Breakaz berkata...

haha..
bru tunang..
lek le..

-MsGoodNite- berkata...

kwang kwang kwang...