MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Januari 31, 2011

Bacalah Dengan Senyuman Di Bibir

Taip, padam... taip, padam.... lebih 7 kali gak la gua buat kerja yang tak berfaedah ni. Sungguh membuang masa. Memang malang bila time nak menulis tiba-tiba idea hilang. Walaupun benda yang gua nak tulis selalunya bukan sesuatu penting apatah lagi urusan Seri Paduka Baginda tapi bila dapat menulis mcm terisi sikit masa tu. Maklum la, pesen org yg tak suka buang masa macam gua ni tak boleh duduk saje. Kalo betul2 nak duduk saje, gua duduk depan tv sambil makan Mr. Potato Chips.

Honestly, lepas dah tamat musim konfrantasi dgn boipren gua a.k.a encik b, gua rasa lebih tenang. Nak buat keje pun lebih relax serta menghadapi ketegangan dgn lebih cool. Paling busuk pun gua akan mencarut "dem yu!". Jadi secara telusnya, gua dah boleh lebih senyum berbanding sebelum ini, gua mcm org mati laki.

Lagi satu gua tumpang simpati dan risau dengan keadaan pelajar2 Malaysia di Mesir. Gua siyesly tak tahu ape kes yang berlaku di sana (masalah kuasa pemerintahan kot). Tapi yg pasti keadaan Malaysian di sana dalam keadaan bahaya. Gua turut hulurkan doa semoga semua rakyat Malaysia di Mesir tak kiralah pelajar, pegawai kedutaan, pelancong Malaysia atau tukang kebun sekalipun selamat.

Ok. Sebelum gua berhenti gua nak tambah sikit kalo gua masih lagi menunggu any updates dari Aimluvs Admin untuk ke Jakarta. I just can't wait. Gua harap gua dapat pergi sana kali ni. Siyes!


4 ulasan:

- GC - berkata...

nak pi jakarta??? bawak balik something untuk aku ya... hehehe

-MsGoodNite- berkata...

GC - Bakso boleh?

aKuPm berkata...

bakso basi weh...hehe
weh ko neh cam citer feras jek...

-MsGoodNite- berkata...

Haiza - itu je yg mampu hahaha
frust? tak la. baru pulih dari kesedihan je. ada sikit gaduh la hari tu, but skrg dh ok :) nak tau baca bencinta