MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Januari 11, 2011

C.I.N.T.A

Cinta? Peh! sebut cinta-cinta ni nak post enrty jiwang la ni, yer? lebih kurang la derr.. So, bila dh jiwang gua terpaksa tukar sementara kata ganti nama. Sila take note.

Cinta itu indahkan?
Penuh dengan kasih sayang, kebahagiaan dan kegembiraan.
Orang kata cinta perlukan kejujuran, kesetiaan dan kepercayaan.
Ah! Boleh tahan rumit.
Bagaimana pula cinta yg berjauhan?
Cukupkah dengan jujur, setia dan percaya sebagai landasannya?

Tapi tak semua cinta itupun  indah, kan?
Ada yg penuh dengan curiga, keraguan dan kecurangan,
Penuh kebohongan.


Ah! Dem! Gua tak reti nak tulis perasaan gua sekarang. Gua fikir gua in love sekarang tapi gua tak tahu la betul ke tak.. bengong!

10 ulasan:

Zampeada berkata...

dlm hati ada...

-MsGoodNite- berkata...

ah! Aku mengaku ajer.. pasal itu yg aku rasa skrg..hhehe

Zampeada berkata...

*tepuk dahi*

-MsGoodNite- berkata...

salah ke? aku ada perasaan.. ko aje yg takde.. hehehe

aKuPm berkata...

ati suke men nyorok2, mulut jer pandai bohong tapi...'lidah tak pandai bohong' lor...

-MsGoodNite- berkata...

haiza - ada la perasaan tu terselit sedikit tp aku tak tau la sejauh mana ia akan bawa hati aku pergi.. cewah!

aKuPm berkata...

cinta tu ko akan rase ..

-bile ko tetbe senget senyum sorang2 ble teringat die
-bile tetbe ko rase sedey sayu ati pk tentang die
-bile setiap kali ko terpandang die, ko bedebar
-bile stiap kali ko bertegur ngn die ko tetbe control ayu, memalu gitu
-bile die kol ko cemas belari gi kat tepon ko yg bebunyik jauh sebatu tu
-bile ko rase resah gelisah die xreply ko punyer msg/kol/email/twitter/fb and so on adik badik bende alah tu..
-ble duk sorg2 ko teringat muke die jer..
-ble nak tido ko terbayang saat2 manis ko ngn die jer
-ble die tegur org len ko rase jeles jer
-ble die kuar ko rase nak bunuh org2 yg berade disekitarnya sbb tkt die mngorat atau dingorat org len..
-ble...eh cukup la neh..heheheh nak tau seterusnyer ko kene arr bayar personal cnsltancy aku neh...:P

neway beb, if ko rase ko in love, bagusla..bende tu sihat ape..bukannyer xsihat..juz pecaye jer kat diri ko tuh & kat perasaan ko tu, okay ;)

-MsGoodNite- berkata...

honestly kenyataan yg ko beri tu hampir kesemuanya menepat apa yg aku rasa skrg... sume yg tak tepat tu sebab mgkin aku belum melaluinya lagi...cewah!

thanks beb!

skrg aku kena tunggu n lihat je la kot... hahaha

aKuPm berkata...

Tp aku sgt suke ngn 'cewah' ko itu...sangat setia ngn ko huhuhu Gȍoº°˚ ˚°ºd luck bebeh!

-MsGoodNite- berkata...

tenkiu..tenkiu... :)