MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, April 21, 2011

Contest Inner Itu saya Punya

Baiklah sekali lagi, sebab entri sebelumnya pun "baiklah" juga. Gua nak joint kontes yang Cik Puan Chenta Zety anjurkan jadi gua kena tulis entri ni. Cuba tengok tajuk, mmg nampak sangat kemaruknya gua nak hadiah yg penganjur tawarkan, kan? Tapi lu orang jangan silap, sbb tajuk diberi oleh penganjur. So, nak tak nak, gua kena follow the syarat. Meh ler... join reramai. Biar pening penganjur nak pilih pemenang. Boleh KLIK sini.


Terus terang, gua ni bukanlah termasuk dalam kategori orang cantek. Sebaliknya gua biasa-biasa je, walaupun ada juga org yg puji gua cantek. Kah kah kah! Gua ingat orang tu tak mahu gua kecik hati barangkali. Dressing gua pun takde la up to date sgt, just biasa-biasa juga. Macam gua. Jadi yang demikian, gua merasakan gua mahukan satu pembaharuan dalam diri gua. Kalau sebelum ni berat badan gua memang berat, tapi lu orang jangan tanya la berapa... Sekarang gua telah berjaya menurunkan berat badan gua yang berat tu kepada tahap yg lebih ringan. Eh! Apesal gua citer pasal berat badan pulak ni?


Gua rasa pic ni la paling cun. (perasan)

Okeh, Gua berenti merepek sekarang. Gua join kontes ni sbb gua nak menang. Dan kepada penganjur, gua merasakan gua layak menang inner tu sbb gua ni suka pakai tudung panjang yang sangat2 sesuai digayakan bersama inner cotton. Lagipun, dengan koleksi tudung panjang gua yg pelbagai dan dipadankan dengan inner pelbagai warna penganjur tu, gerenti pemakainya akan lebih comey. :p~ Lagipun, bagilah can kat gua sekali..hahaha

Dengan ini gua tagkan Haiza dan Intan. Bertindak skrg, gurls!

6 ulasan:

mrs chenta berkata...

ahahhaha lawak.. gud luck ^^,

-MsGoodNite- berkata...

jgn lupa kasi up sket marks ye, cik puan zety.. hahaha. TQ

Jiejah Gorjes berkata...

zura..done!!! hehehehe (^^,)

-MsGoodNite- berkata...

okies.. cun! :)

aKuPm berkata...

wehhh aku nak betindak aper neh??? agak lembab rasenyer aku...enggak faham sihhhhhh....cube ko terangkan BANYAK lagi kat aku neh...heheheh

-MsGoodNite- berkata...

akuPm - ko boleh melawat blog owner contest dengan click pada link "KLIK" bewarna purple. TQ :)