MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Mei 08, 2011

Favorite Online Superstar



Okeh bebeh! Lu orang dah taukan pasal contest yang dianjurkan oleh DiGi. Haa... kalau tak silap gua, kontes ni bagi peluang kepada sesiapa saja yang menggunakan perkhidmatan internet sama ada lu orang guna medium blog, tweet, video atau foto untuk dianugerahkan sebagai Favorite Online Superstar (Pergh! online internet pun dah buleh jadi superstar) yang ditaja oleh DiGi. Sebenarnya banyak kategori yang dipertandingkan dan boleh lu orang sertai antaranya Blogger of the year, Fave Malaysian Female Online Celebrity, Fave Malaysian Male Celebrity, Fave Person Over 40, Fave Person Under 15, Online Shop of the year dan lain-lain. Lu orang boleh check it out di sini --> DiGi WWWOW Awards

Tapi gua takde la nak join kontes ni, rasenya tak layak pun. Gua cuma nak bagitau, kalau lu orang join kontes ni dan need a vote, pls do no resist to leave your link in the comment box. So then I can give my vote to you. Cewah! Speaking London plak gua. Okeh! Good luck to all contestants!!!

3 ulasan:

PK berkata...

gua ingat mau juga join blogger of the year. tapi mcm mengada2 pula gua rasa., buang tebiat pun ada juga rasa sikit-sikit. kehkehkeh.

Jiejah Gorjes berkata...

hehehehe w.pun aku ni gler blog..tp nk masuk contest besaq camni mintak ampun lerr..x layak sih ngeee

-MsGoodNite- berkata...

PK - Lu try kategori lain la... kategori blogger kacak bergaya misalnya... keh keh keh!


Jiejah - Huahahaha.. samo la dgn den!