MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Mei 14, 2011

Semua Dah Gila

Dua tiga hari lepas Blogspot mengalami penyakit semput yang agak kritikal di mana gua sebagai salah seorang blogger tak dapat nak log in ke bloig gua, apatah lagi membaca dan memberikan komen-komen kepada entry-entry di blogspot. Mula-mula, gua ingat blog gua yang bermasalah atau kena hacked (perasaan macam blog glamer je!) tapi bila Jiejah Gojes komplen hal yang sama, hati gua sedikit lega. Maknanya, masalah ni turut berlaku pada orang lain.

Tapi ada hangin juga la, kan? Ye la, tengah sedap2 idea mari tiba-tiba takleh update pulak. Sengal dan bengong juga blogspot ni kekadang. Mungkin kepada yang guna domain sendiri takde masalah kot. Sebab gua tengok Linglung dah update 2-3 post, rilek selamba badak je. Ok la tu, kot!

4 ulasan:

Jiejah Gorjes berkata...

eh jgn igt blogger glam je kena hacked..blogger low profile pun bleh kena tau!!!...

-MsGoodNite- berkata...

hahaha.... diorang saje je tu..

ghost writer berkata...

lepas nih lu guna lah domain sendiri..mana tau lu jadi lebih glamer..haha

-MsGoodNite- berkata...

ghost writer - alhamdulillah.. gua tak suka nk glamer2 ni hehehe...