MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Jun 02, 2011

Ini Entry Selingan

Sebenarnya sangat tak boleh blah bila mengepost entri menggunakan henpon. Terlalu banyak error yg berlaku dan gua terpaksa buat checking semula melalui pc di ofis. Yeah! takkan gua nak biar entri tunggang langgang bagi lu orang baca, iye dok? Hahaha...

Maaf, gua masih juga belum dpt upload dan sharing-sharing gambor gua bercuti kat sini. Kat fesbuk pun tak sempat lagi. Nnt bila gua free gua upload. Hari ni just saje gua post entri selingan ni. Sambil2 ejas last post, sambil2 booking tiket wayang utk esok. Haa.. gua nak tengok filem KARAK. Lu orang dah tengok belum?

3 ulasan:

aKuPm berkata...

hahahah senang weh pakai bb...ko jer xbape terer lagik tuh

- GC - berkata...

KARAK?

tak minat lah, nak tunggu cerita KAHAK.. haha..

aKuPm berkata...

beb, seram takk? "zura" dalam citer tuh "muntah2" tak tengok hantu?....alaaaa muntah2 macam mabuk lauttt tuuuu..hehe

GC- cehhh...KAHAK tu, sure lu directornyer kan kan kan? :P xmo maraa ekkk gurauu