MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, November 28, 2011

Mimpi Paling Real Selepas Ronaldo, Baim Wong ialah Izzaq Faris

Nampak gayanya blog gua ni bakal ada siri mimpi paling real. Hahaha... Gua ckp mcm ni sbb termasuk entri yg gua nk tulis ni, kali ke 3 gua dapat mimpi paling real. Which is mimpi rare dan sangat real sampai terbawak2 ke alam realiti.

Tp kali ni gua dh malas nak explain, nak detail, nak story panjang lebar inti pati, isi penting mimpi gua tu. Buang masa la gua ingat sbb kalo gua cerita, lu org baca tp lu org xkan dpt feel real tu. Sbbnya cuma gua aje yg rase. Iye dak?

Okeh! Gua mimpi Izzaq Faris. Lu org tau x sape dia ni? Kalo yg x thu, meh gua kabor. Dia ni main utk skuad olimpik dan harimau muda. Mimpi yg bukan sebarang mimpi. Mimpi yg rare dan sgt true, sgt real. Okeh! Gua 'jatuh cinta' kat Izzaq. Peh!

Apa? Tak kenal yang mana satu Izzaq Faris. Sila klik

2 ulasan:

Alizam Jonie berkata...

aku mimpi bersalam dgn ginger spice.

-MsGoodNite- berkata...

walaupun cuma bersalam, bila dgn org yg jd idol mmg akan jadi mimpi paling best. iye dak?