MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Januari 26, 2012

He Love Me Back! TQVM @baimwing

Untuk tahun 2012 ni, gua lupa pulak dah bape kali gua up entry kat KKMD. Gua update guna fon jd x dpt nk tgk sangat entry yg ke berapa dlm tahun ini.

Fuuu..sedar tak sedar dah nak abis bulan Jan, nak masuk bulan Feb. Maknanya tinggal kurang lebih 6 bulan lagi gua akan terbang ke Jakarta dan seterusnya Bandung. Teruja sangaaaatttttt!

Gua harap, selama di Jakarta 3 hari, gua berpeluang jumpa aktor kesayangan gua - Baim Wong. Tak dapat jumpa 3 hari berturut-turut, dapat jumpa sehari pun jadilah. Dapat sembang-sembang, tangkap gambor, eeeee.... *gua x mau bayangkan sekarang.

Kat twitter, gua dah happy gile babas, walupon baim x selalu reply tweet gua tapi bila dpt reply mmg yg best. Contoh seperti gambor kat atas. Itu antara tweet gua yg beliau reply. Semua gua favorite. Bak kata along Liza Aimluvs, tak semua peminat bertuah dapat reply dari Baim. Jadi gua ni bertuah sgt. Lagi bertuah kalo Baim sudi luangkan masa jumpa gua di Petromak @ Bakmillious bulan 7 nanti. TAK SABAR!

5 ulasan:

- GC - berkata...

haha

-MsGoodNite- berkata...

GC - Hampeh...

adik suci berkata...

kite betuah kan3???ka im slalu reply tweet....ttsd pasti panasss.... :P

Tanpa Nama berkata...

desperado. takde untungnye nak ber-tweet bagai dgn Baim.

-MsGoodNite- berkata...

Adik suci - so... hehehe

tanpa nama - desperado ke hape ke, gua peduli hape? ke lu jeles? kalo tak jeles, diam-diam sudah. nak komen pun pakai 'tanpa nama'. takut ke? gua terjah lu pulak?