MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, Januari 22, 2009

Tulisan Hari Ini....

Hari ni quite happy coz last day working of this week. Esok dah cuti panjang sampai la hari Selasa. Hari rabu next week baru masuk kerja balik. Masa tu, dah ada eksperimen yg menanti, tapi sib baik ler eksperimen mudah je.. takde la jenuh aku nak prepare solutions ke hape... Plan asal lepas keje dh pakat dgn kawan2 nak pi bank tukar ATM card yg baru. Tp sorang nih dah wat spoiled lak, tak bawa buku akaun dia. Terpaksa la cancel agenda utk ptg tadi.

Another happy moment yg bakal dilalui sepanjang cuti ni nanti bila atuk aku nak datang ke Dungun. Well, dah lama betul atuk tak datang sini, walopun kami selalu balik Dengkil jumpa atuk tp mesti seronok dpt bawa atuk jalan2 kalo dia dtg sini. Kebetulan si Azwan ( cousin aku yg kawin dgn org Trg ) balik rumah mak mentua dia so atuk tumpang la sekali. Azwan kata lepas maghrib esok baru diorg nak bertolak.. entah pukul bape la sampai tuh nanti. Apape pun asalkan perjalanan diorg selamat sejahtera. And another happy moment yg bakal berlangsung juga; adik aku Rudi pun nak balik bercuti. Mesti riuh rendah la rumah ni karang..hehehe Org yg paling kuat menyakat nak balik, mau tak gamat.. Lagi pulak ada atuk kat umah nanti..umang aii tak tau le den nak kobar kan ehh..

Last but not least, kereta baru aku bakal menyusul...perghh eksen! hehehe... Actually baru last week aku pegi booking kereta tu, tp kebetulan mmg dah ada kat showroom, takde la lama sgt aku kena tunggu. PERSONA.. that's it! M-Line AT Black Met. Sebenarnya nak kaler burgundy tp kena tunggu lama lak..so, rembat je la kaler hitam pon asalkan dark color. So, I will get my new car on Wednesday next week, after Chinese New Year. What about the old one? Wira?
Oh! still be mine.. keta lama, wat lasak pi keje je la... takkan nak lenjan yg baru..hehehe tp aku tak nafikan, Wira tu byk berjasa dgn aku sebabnya "dia" la harta pertama aku.

Oh gosh!.. rindunya kat bf.. almost 2 weeks tak jumpa.. bz banget sih. Last week dia sibuk kat Election P.036 walopun sepatutnya aku yg kena turut serta kat sana tp aku ada alasan sendiri. Bior le apa diorg nak kata. Aku tetap aku. Back to him, 3 hari ni dia duk ulang alik ke kuantan wat keje..itu yg takde chance nak jumpa. Weekend ni pon takleh kotwalopon aku cuti panjang. Sebabnya dia balik kampung plak. Kalo tak, boleh la outing, hi-tea ke, dinner ke, tgk wayang ke... bla..bla..bla...


*Aku - Bila loan rumah nak settle nih?