MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Julai 20, 2009

Arghh..Bosan sihh..

Hari ni cuti umum bagi seluruh negeri Terengganu. Takde pegi mana-mana, takde buat apa2. Just duduk umah, setelkan keje umah dan besarkan body. Opss.. hehehe.
Dari Jam 12.30 tghari hingga ptg tadi asyik duk depan TV. HBO, Max, Star bergilir2 buat tayangan depan aku sampai dh naik boring. Tghari tadi ada dapat sms Cuda, ajak pi karaoke. But bila call nak booking kat tempat yg kitaorg selalu pegi tu, tak boleh plak coz diorg tgh update system. Kata Cuda bagus gak, tp nak tgk setakat mana ke"update system" an diorg tu. Bukan apa, dia bengang sebab kat situ lebih banyak lagu2 Indon dr. lagu2 melayu kita. hahaha...
Aku tak kesah pon, bantai aje asalkan leh lepas tension. So, disebabkan takde karaoke aku lepak umah aje. Ni pun baru online..td TV. Cuda call kejap tadi, dh berambus pegi Kuantan dengan hubby dia tgk movie. Mula2 tak jadi, last minute jadi plak. Takpe la.. rezeki korang nak pi berlibur, silakanlah.
Boring yang amat, hari ni sms tak kencang macam selalu. Sejak pagi, sms dari Cuda aje la. Call dari Cuda and Kak Linda. Itu pun pasal nak suruh aku gantikan dia pegi meeting dengan UMNO Bahagian bagi Jawatankuasa Pendaftaran utk Persidangan UMNO Bahagian on 31 July nanti. Tapi aku terpaksa tolak. Malas ar nak pegi. Dah last minute baru nak bagitau, baik aku bermalasan aje kat umah...hahahah.
Skrg tgh YM dengan my x-classmate masa sekolah menengah. Dia buat Dip kat SEGI College. Nak jadi nurse la plak...other, my foriegn friend dari egypt. Dh lama tak chat dengan dia nih. Dulu dia duk kat Thailand, bukak bisnes kat sana, skrg dah balik negeri. Bankrup kot..oppss.
Malam ni mak ajak kuar, pegi pasar malam. Sambil tu nak pegi cari barang sket. Okies.. i tak kesah coz aku pon boring. Malam ni ada game lagi between MU n Malaysia. Kalo ada tayang kat TV kan best, dh tentu aku tak jadi kuar malam nih.. Esok keje balik..eee malasnya, but i have to. Nak cari makan la katakan. Hujung minggu ni pasti bz. Saturday ada Persidangan Puteri UMNO Bahagian, sebelum tu aku sebagai Jawatankuasa Pendaftaran kena wat persediaan, buku laporan tahunan lagi, beg perwakilan lagi...ermm harap semuanya berjalan dengan lancar.

*Aku - Penat tak ingat tu...

1 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

ish...susah tol org kuat umno neh...hehe