MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Ogos 03, 2009

Hari ni....3 Ogos 09

Hari ni takde citer yg best sgt pun nak share, just biasa2 jer. Actually, lil bit tension sket sbb esok ada exam paper Malaysian Studies. Ada 8 topik yg nak kena cover sedangkan baru start mlm tadi aku print nota in bahasa utk rujukan. Nak print awal2 ari tu, lupa plak nak belik kotas. Adei! padan muka, last minute baru nak wat, nasib la. Esok paper start jam 9am. Means, aku kena gerak dari umah lebih kurang jam 7. Sampai awal sket pon takpe, leh la baca sket2 lagi apa yang patut. Hopefully can do my best for tomorrow.
Tak sempat lagi nak jumpa Imah, Cuda & Suriya. Yup, hadiah anak yaya x pon beli lagi. erm.. nak bagi apa kat baby tu ekk.. belikan baju pon ok gak,kan? tapi jgn baju baby baru lahir la, kena beli yang umur 5-6 bulan. Besar sket takpe, dia boleh pakai lama. Semalam ikut K.Za pegi beli baju budak kat Baby Centre, lawa2 gak baju kat situ. Nanti nak balik Dengkil pon boleh cari baju utk Sarah skali.
Hari ni perancangannya nak puasa ( ganti la, tinggal 1 hari je lagi ). Tapi apa la malang, bangun subuh tadi, bukan main lapar je perut, siap nyanyi lagu rock dh. Akhirnya, tak jadi pose aku. Mungkin hari khamis la kot, kalo panjang umur...InsyaAllah.
Hari ini jugak, terasa boring yg amat sgt. Nak kata takde keje..berlambak dari kat skolah sampai kat umah ni. Nak baca nota pon cam takde mood je, tak tau le apesal. Eh! sebenarnya tau, tapi saje buat2 tak tahu..and tak nak kasi tau pon kat sini..hahahah..
Ok lah..nak blah dulu buat sementara waktu.. chow!


* Aku - Bengang dengan "orang" tu sebenarnya..huhuhu

2 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

beb sombong arr ko, blk dengkil roger aku arrr

-azura- berkata...

Not important: Ape ke panjang benor nick kamu nih.. aku balik kojap je, emergency daa..