MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, September 27, 2009

Cerita Biasa...

Hari ni dh start masuk keje yg "real" punya. Yang hari khamis lepas tu kira cam main2 jer..hehehe
Ye lah, sbb masuk keje lambat tp balik awal. Biasa ar tu, org dlm mood raya lagi; apadehal nak pi keje.
Hari ni suasana keje pon ok je la.. not too busy but not too bored. Yang nyatanya, aku sampai tak sedar masa berlalu. Tau2 dh kul 2 ptg, apa lagi prepared la pape yg patut. Nak balik awal lagi la tuh, ada urusan sket yg harus diselesaikan. Skrg ni ada kat umah baru... ada perubahan skety, sbb dah ada perabot yg "ado" tapi tak susun cantekk lagi. Smlm igt nak pi beli perkakas dapur sket tp cam malas lak. Tgk la 2-3 hari nanti camne. Ada lagi yg nak kena beli, such as tilam n pillow, cadar baru, kipas stand utk standby n bla..bla..bla.. Bulan depan igt nak bawa masuk TV yg kat bilik tu ke sini. Then boleh register ASTRO. Tp pakej yg murah aje la.. kalo nak tgk bola nanti, tukar kad umah mak hehehe.
Adus... perut lapar lak, boboy pon cam dh boring. Nak balik dulu ar...esok mai lagi. Daa...

*Aku - Ada snap gambar, click --> Yeehaa

Tiada ulasan: