MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, September 22, 2009

Raya lagi...

Assalamualaikum... Selamat Hari Raya, ntah yg kali ke berapa aku ucapkan ini. Tp biasa la kan..kata hari raya, memang la itu ucapan yg sering kita dengar dan ucapkan. Aku nak citer byk pon bukan ada citer menarik yg nak dikongsi tentang raya tahun ni. Aku dh ada tulis sebelum nih sbb2nya. Tahun ni, setelah dihitung & dinilai, ramai jugalah tetamu yg datang beraya berbanding tahun lepas. Aku pon ada jugalah beraya ke rumah kawan2 n sedara yg ada. Tahun ni juga mcm bagus je, sedekah duit raya lebih dari yg sebelumnya. RM2..ala kalo korg kata ciput, suka hati la. Tp bg aku dh besor la jugak tu, pasal modal aku pon bukannya tebal sgt, niat asal nak bagi singgit jer..hahaha tp mcm tak tergamak pulak! Takpe2..Mana tahu, tahun depan rezeki aku lagi murah kan?!
Dalam raya2 pon, sempat ber"fb". hahaha.. addicted betul! Tambah2 bila jumpa semula kawan2 lama (zaman sekolah rendah & sekolah menengah rendah dulu), itu yg suka sgt tuh! Diam tak diam dah 3 Syawal. Tinggal 1 hari aje lagi aku nak lepak kat umah walopun tanpa rehat yg cukup. Hari Khamis dh masuk keje balik. Ramai yg komplen, kenapa aku tak cuti je kamis sbb jumaat dh cuti lagi?. Sbb, aku nak jimat cuti daa... annual leave aku tinggal 9 hari lagi. Mana lah tahu ada emergency ke, nak gi holiday ke..ada gak spare lagi kan...
Okay, stop dulu.

Ain & me

Bersama mak & Ain

Sepupu aku Azwan, 1 family kaler purple


*Aku - Melangut depan TV je malam nih..

6 ulasan:

Zampeada berkata...

meh tgk sikit tangan... lar? tak pakai inai pun?

-azura- berkata...

Zampeada : kan ke aku ckp perkara yg selalu buat, tp tak dpt nak wat tahun ni.. aisey ko nih. Sila baca dgn teliti yea.... :p

fndrocka berkata...

wah ada lagu raya...best..best...

-azura- berkata...

fndrocka : best kan?!.. mmg nak suruh hibur2 sket sempena raya nih :)

Zampeada berkata...

aloh ko ni melawok je tu... tak semestinya ko buat ke tak kan? ahaha... sama jok lah!

-azura- berkata...

zam.. inai mmg every year aku pakai tau. tapi tahun ni tak plak.. sbb aku takde semangat raya pon cam tahun2 lepas :(