MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Rabu, September 09, 2009

Rumahku....

Nak citer pasal rumah yg aku dh beli awal tahun ni. Sume dh selesai. Actually dh dapat kunci rumah hampir sebulan lalu. Tapi masih byk lagi kerja2 ubahsuai, kemas perlu dilakukan pada umah tu. Maklumlah.. skrg kan bulan puasa. Adik aku pun cam malas je nak tolong wat new connection utk wiring.. tapi so far lampu n kipas dah pasang kecuali kipas kat ruang tamu dan lampu dalam dua bilik air. Yang lain dah beres. Hari Isnin dah pergi tempah rel utk langsir dan cina kedai tu datang pasang skali. Tinggal aku nak gantung langsir je. Plan nak masuk umah lepas raya ni, tapi tak tahu la sempat ke tidak. Ingat, esok nak pergi bersihkan apa-apa yg patut sebab next week mesti perabot yg aku order tu akan sampai. Duk fikir2 gak camne nak wat susun atur perabot. Tapi takde la sampai nak pening kepala sbb bukan byk barang pon..ala umah bujang la katakan. Akupun bukan ada duit sgt nak lengkapkan umah ni sekaligus. Sket2 la.. bila ada duit beli la apa yg patut. So, lepas ni kena jimat cermat la. Kalo sebelum ni asik boros jer, skrg dh tak boleh nak enjoy macam dulu; pi karaoke, shopping..arghh! nasib2..hehehe
Pape pun, aku akan rasa lebih puas hati sbb dh dpt miliki umah sendiri. CuDa n Imah nak datang lepak pun dh takde hal la...ahaks! --> click here, tp belum beres lagi la...hahaha


*Aku - Nak buat tema hitam putih, okey x?

3 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

wah...kene wt housewarming neh...hehe

Zampeada berkata...

and then bolehlah ajak suku sakat menonton bola ramai2 kat rumah kau kan, kan, kan? hehehe...

-azura- berkata...

haiza : hahaha...betul3x...

zampeada : giler ko... nanti aku nak kena sedia teh tarik mcm kat kedai mamak lak.. hahaha