MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, September 07, 2009

Salah ke aku?

Tak tahu la.. rasa nak marah ke, sakit hati ke atau kecil hati. Erm.. mungkin aku tak patut fikir langsung pasal perasaan aku ni sbb adalah lebih baik aku ignore aje coz tak mendatangkan apa-apa faedah pon kat aku. Tp..arghh..mana leh jadi. Salah ke aku sekadar nak berbasi-basi, bertanya kabar? huh! mentang2 la aku ni tak cantek, menarik, de bomb kot...
Actually, ini yg berlaku sebenanrnya. Seorang hamba Allah ni ( lelaki, kenalan aku).. sebelum ni hubungan kami ok, takde masalah pon. Satu ketika dia bagitahu yg mak dia masuk hospital kat kampung kena strok, sejak dari tu dh jarang sangat dia sms aku. Yup! aku tak kesah dan anggap dia terlalu sibuk menguruskan ibunya sampai takde masa nak sms aku. Then..lama...aku try sms dia tanye kabar tp no reply. Erm.. lantak lah, bukan pakwe aku pun. Then, lama lagi lepas tu...dpt sms drp dia, takde luar biasa pon - sekadar tanye kabar dan pose aku camne, and mention his really bz lately (dah agak dah, alasan apalagi yg dia boleh beri kalo tak bz...). Then aku tanye la kabar dia n his mom yg last aku dengar hari tu masuk hospital lagi-dia PM aku kat 1 laman web social. Tapi sampai la hari ni takde tindakbalas langsung. Salah ke aku tanye pasal keadaan mak dia? Dah dia bagitau aku mak dia tak sehat, aku ni sekadar nak berbudi bahasa je la, salah ke? sampai tak reply n sms aku langsung? huhuhu...


*Aku - Suka hati deme la, ko sms aku jawab....

4 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

erm...ko mmg tak slh beb. pi mabuk sme itu olang..ko bo lyn jer laki cm2...kire sombongl tu..

-azura- berkata...

haiza.. tu la pasal. tp rasa sakit hati xleh hilang la.. isk! berdosanya aku.. huhuhu

Zampeada berkata...

ko ni tetiba laks emo... sabarlah... lagipun bukan pakwe ko kan. nanti2 dia cakap lar tuh.

p/s kredit tetiba habis tak? hehehe...

-azura- berkata...

wah.. lama betul aku baru nk reply.

mmg la bkn pakwe.. tp aku suka mbuat andaian "apa dia fikir tentang aku bila aku tanya something?" contoh mcm aku tnya tentang mak dia tu, dia igt aku nk tunjuk baik ke? eeee..tak kuasa!