MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Oktober 19, 2009

Matinya seorang gay...

from letf : Ronan, Keith, Shane, Mikey & Stephen

Story ni dah berlalu beberapa hari lepas. Aku tahun melalui akhbar Metro yg aku baca. Boyzone star Stephen Gately dies. Mungkin ramai juga yg tak kenal dia nih.. Ntah sape2 ntah kan?! tapi bagi sesapa yg sama batch ngan aku, yg meminati music pop barat90'an dan awal 2000 pasti kenal ngan band boy ni especially mamat nih. Boyzone dianggotai Ronan Keating, Keith Duffy, Stephen Gately, Mikey Graham & Shane Lynch. Dlm ramai2 ni aku minat giler kat Keith Duffy. Cousin ckp aku wierd sbb minat org yg wierd sama mcm aku minat giler kat AJ McLean dr kump BSB (citer zaman remaja dulu). Then tiba2 dlm minggu ni aku baca paper Gately meninggal dunia mengejut semasa tido. Erm.. meraung la sape2 ( minah & mamat ) yg minat dia ni. Yup, tak dinafikan dia paling cute dlm group tu...but he's gay! Meraung tak igt pasangan dia ( lupa lak nama mamat tu ). Diorang ni dah wat pendaftaran utk berkahwin secara sivil.
Aku sendiri pon cam tak percaya je.. mcm masa 1st dengar ttg MJ. Baru je diorg bergabung balik dan dlm rancangan nak kuar album baru..Lepas ni agaknya jualan album Boyzone plak melonjak (utk pasaran britain n Ireland shj)
Lagu2 diorg best juga... Mmg aku pon ada memliki gak album diorg dulu, tp tak tahu kat mana letak dah. Maklum la.. itu zaman aku muda2 dulu.


*Aku - Lepas ni nak cari balik la album diorang

2 ulasan:

Zampeada berkata...

tahun ni cam ramai yg mati mengejutkan? mmm...

-azura- berkata...

yup....
aku pun terasa kehilangan gak... bila atuk aku pun baru je meninggal dunia.. :(