MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, April 30, 2010

Baru mari!!!

Apa benda ntah formspring ni? aku pun tak tahu sangat tp masa nak hantar soalan kat blogger yg femes tu, sender kena login. Bila dh kena login tu dah tentu la kena register dulu.
Err...agak2 ada soalan nak tanya, boleh la kemukakan yea...
http://www.formspring.me/msgoodnite




*Aku - Baru tau... rupanya tempat bertanya!

8 ulasan:

Zampeada berkata...

apa kah mendanya ni?

-azura- berkata...

kaunter pertanyaan

erm..not important for u to know ;) berkata...

bende ape nehhhh...malas aku nk reg2 huhuhuh if nak tnyer, aku call ko direct je la kan senang beb

-azura- berkata...

kalau owner dia setting not anymous *kompem salah eja, kena register la. tp aku open je.. hahaha

erm..not important for u to know ;) berkata...

ceh...men open jerk.. :P

-azura- berkata...

mencuba kelebihan teknologi yg ada... hikhik

erm..not important for u to know ;) berkata...

mencube yg xde mkne..membazir namenyer...mmbazir tenage yg ade hehehe

-azura- berkata...

Haiza : mana ada guna tenaga pun. bukan kena pikul..hehehe