MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Mei 09, 2010

Dah dapat!

Yes!..

Akhirnya aku dah dapat magazine Edisi Khas Piala Dunia 2010 yg aku cari2 selama ini.

Well, seperti edisi2 Piala Dunia yg sebelumnya, mag ni ada free Giant Poster ( mmg besor giler! ) dan juga jadual perlawanan peringkat kumpulan serta jadual perlawanan kalah mati. Info tentang negara2 yang bertanding, bintang2 taruhan dan sejarah kejuaraan yang lepas. Ada juga poster kecik bintang2 bola sepak nih. 195 muka surat berwarna dgn harga RM18.00.


*Aku - Spain, Argentina, England, Portugal.... Ahh..Portugal tetap pilihan pertama!

10 ulasan:

erm..not important for u to know ;) berkata...

ceh...ko ni mmg kaki bola beb..moh turun sini nnt join futsal ngn aku hehehe

Zampeada berkata...

aku kaki bangku!

-azura- berkata...

haiza : aku reti tgk je, tak reti main..cepat penat la beb! dh try ari tu, skali je aku turun.

zam : cantekk!!

Ridhwan Breakaz berkata...

kaki bola ada..
kaki bangku pon ada..
naseb ak kaki manusia je..
hik hik..

Zampeada berkata...

awat kau panggil aku cantek?

-azura- berkata...

wan : aku pon kaki manusia gak.. kalo kaki bola, nanti ko kensel dating lak!..

zam : bukan ko cantek..ko hensem.. cantek tu, padan la (kaki bangku)bila ko mmg tak suka bola!

erm..not important for u to know ;) berkata...

ceh zura...minat bkn men, cap kaki bangku rupenyer..huhuhu ngaku plak yer..

fndrocka berkata...

bukan main bangga kau yerr

-azura- berkata...

haiza : hahaha.. main tak penting. org pompuan x tahu main bola pun takpe, minat tu penting.. big supporter..hehe

fndrocka : Tang mana yg ko nampak aku bangga nih?

erm..not important for u to know ;) berkata...

pOm PoM GurLzzzZZZzz yezzaaa....yg tu aku sokong!