MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, April 26, 2010

Entry yang saja2

Hari ni hujan terus mencurah dari seawal 4 pagi sampai la ni tapi sejuknya takde la terasa sgt. Aku masih tetap berkipas. Kulit biawak or buaya or apa saja yg sewaktu dgnnya?? No way! I'm not like that, tp sbb aku pakai baju dua lapis...hahaha. Lagipun aku rasa hujan 1 hari ni belum cukup untuk sejukkan bumi yang dh berminggu2 panas terik, kering kontang. Tapi tetap syukur, Alhamdulillah. Hari ni pun tak banyak keje yg nak kena buat, so sangkut dagu, atau letak kepala atas meja je sbb mata nak tidur. Nasib baik bawa laptop hari ni, buleh la juga buang masa dekat FB dan blog. Kalau tidak, buleh mati kutu la aku time hujan2 mcm nih.
Erm.. Zampeada kata dia jeles dgn aku sbb banyak masa boleh tgk movie (ye ke jeles?) - aku byk promote movie2 yg aku tgk lately. Nak kata byk masa sgt tu tidak, tapi aku saja cari masa nak tgk filem2 tu. Keje berlambak, tp hold dulu. Actually sebelum masa "bizi" yg betul2 sampai nanti boleh la aku malas-malaskan diri aku dengan movie2 ni dulu.
Tapi aku rasa hingga end of this month nak citer pasal movie aje la. Tunggu aje la yea..
*Aku - Entry yg saja2 ditulis sbb boring!

9 ulasan:

Zampeada berkata...

nuffnang masih tak berjaya tempek ke dik?

-azura- berkata...

belum lagi la bang! huhuhu.. bengap la nuffnang nih..tensen aku!

Zampeada berkata...

confirmation ke yg x dpt?

-azura- berkata...

Aku dh tanya bhg teknikal dia ari tu. they all ckp takde pape masalah dgn url blog aku tuh.
maybe laptop aku yg bermasalah kot.. nanti la aku try pc kat ofis plak

fndrocka berkata...

aku saja2 komen sebab boring

-azura- berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
-azura- berkata...

fndrocka : sesuai la tu...

Zampeada berkata...

aku saja2 komen sbb lapar... wakakakakakkk...

-azura- berkata...

zampeada : x sesuaaaaaiiii :p