MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Khamis, April 15, 2010

Mencari yg tiada

There's about 2 months left before World Cup 2010 South Africa.
Pasukan pilihan - Portugal, Argentina & Sepanyol. Mungkin agak berat bagi Argentina walaupun ada Messi. Jarang bermain untuk pasukan kebangsaan boleh menyebabkan keserasian sukar diperolehi.
Lazimnya, setiap edisi Piala Dunia akan disertai dengan Majalah Edisi Khas Piala Dunia tapi hingga setakat hari ini aku masih belum jumpa majalah tu di kedai2 berhampiran. Kalau ada pun cuma - History of World Cup dan satu lagi zine yg aku lupa tajuknya. Masalahnya kedua2 zine ni tidak memuatkan keseluruhan pasukan yg akan beraksi di pusingan akhir PD2010 di Afrika Selatan Jun nanti. Jadual perlawanan disertakan berasingan di atas kertas bersaiz poster. Tiada gambar2 pasukan negara2 yg bakal beraksi, tidak ada byk gambar bintang2 yg jadi pilihan. Pokoknya ia bukanlah majalah edisi khas yg sebenar (aku rasa la, sbb tak sama mcm yg sebelum2 nya). Kalau aku beli, mesti tak puas hati..

Atau mungkin belum diterbit dan diedarkan....


*Aku - AS berjaya ke final tahun nih, ada harapan ke?

2 ulasan:

Zampeada berkata...

bola? la la la la...

-azura- berkata...

Zam, be a supportive la sket :(