MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Julai 03, 2010

Belanda, Argentina & Spain!


Cabaran yg agak besar utk Argentina malam ini apabila bakal bertemu Germany bagi melayakkan pasakukan ke separuh akhir. Aku sendiri pun tak dpt nak buat apa2 prediction utk game hot mlm ni, just aku tetap aku jadi penyokong setia skuad bimbingan Diego Maradona. Walaupun, ramai yg memilih Jerman utk layak tp tidak mustahil sebarang kejutan dapat dihasilkan oleh Argentina sebagaimana kemenangan pasukan Belanda ke atas Brazil smlm. Ketinggalan 0-1 tidak menjadi halangan kepada Arjen Robben dan Wesley Sneijder serta dibantu rakan2 utk kemenangan mutlak 2-1 ke ats Brazil. Menangis Kaka gua ckp lu! Sekaligus mengiringi kekecewaan rakan sekelab Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Belanda mara. Harapan utk 2 lagi pasukan pilihan aku - Argentina dan Sepanyol!




*Aku - Tetap optimis dgn keupayaan Oranje, Argentina & Spain!

7 ulasan:

Ridhwan Breakaz berkata...

lauk ayam maradona...

-azura- berkata...

aku tgh suffer nih!

j or ji berkata...

maradona sibuk bertasbih! lepas ni jadi paderi

erm..not important for u to know ;) berkata...

aku bukan takat suffer...takat malu pown ade weh....kalah xbermaruah rase hahahaha

cikwi berkata...

skuad maradona kalah ? macam mana ni?
takde sesiapa yang sudi menjengah blog saya ke ? uhuhu sedih nye .kalau tanak pun takpe lah tapi boleh tak klik iklan kat blog sekadar menambah traffik ?pleaseeeee.....

-azura- berkata...

j or ji : bro.. kuat semayang, tp x doa byk2 la dia tuh!

Haiza : aku wat pekak je

cikwi : eh! cikwi, tq la visit kat sini. kite pun baru tau cikwi. nanti kita visit cikwi yea!

-azura- berkata...

Eh..cikwi ni abg long ke? hahaha.. igt sape