MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Selasa, Julai 27, 2010

Berani? Cubalah!

Punyalah susah2 mencari, akhirnya bertemu juga di Mydin Hypermarket. Gosh! Nasib baik! Seperti yg diberitahu oleh Zampeada, harganya mmg tak sampai RM10. Kat sini boleh dpt dlm harga RM8.70 shj.

Sila klik DISINI utk artikel selanjutnya.


Produk Gervenne clear white oil control lightening PEEL-OFF T-ZONE MASK. Sikit punye panjang dia punya nama. Baru saja mencuba. Cecairnya agak pekat, susah gak nak diratakan ke kulit muka tp aku berjaya melakukannya dgn perasaan teruja sbb nak tau hasilnya, mujarab ke idok!.


Waktu peel-off. Aduh! Sakit siott! Perit, pedih, gatal2 daun keladi. Tapi hasilnya mmg kulit terasa lembut. Ini baru skali pakai la. Tak tahu la bila dah dua, tiga kali pakai. Tapi, saat ni mmg aku rasa muka mcm gatal2 daun keladi plak. Adakah normal? atau effect kat kulit muka aku? Oh! tidak. Harapannya tidak begitu la, ya!


*Aku - Thanks to en. Zampeada kerana memperkenalkan produk ini.

30 ulasan:

Zampeada berkata...

mula2 tu pedih sikitlah. tapi lelama ok. mungkin sbb muka ada byk bulu roma kot...

aku pakai masker tu sebaik sahaja lepas cuci muka... lap sikit then terus pakai. lebih berkesan dari ko tunggu muka kering. sbb time lepas cuci muka tu lah liang2 roma masih lembut dan terbuka...

murah kat sana ek... kat cni atas 10 tau... kalau beli byk baru dpt 8 hengget.

Qaery berkata...

Zura... lepas u pakai lama2...then gambar u kena edit ala2 KCD...*sambil muncung bibir ngan org d atas...

Zampeada berkata...

si zura ni dah kategori cantik dah Qaery... masker tu hanya menambahkan keayuan semula jadinya... tak payah edit2 kan... (ayat2 mengampu)

aKuPm berkata...

weh sori nyampuk..ok ker bende alah tu...if ok aku pon nak try weh..

Zampeada berkata...

ok ah itu sbb aku pakai. puas hati sgt lebih.. berbaloi-baloi... hehehe... alah tak mahal pun. klu ko rasa tak sesuai tak le rugi mana. tp bg aku mmg ngam.

-azura- berkata...

Zam : Aku buat mcm yg disyorkan la. mmg perit sket masa nk tarik tuh. Tak yah nk bodek, aku tak termakan pun..huhu

Ery : I tak reti la nak edit2 gambar, bukan berjiwa seni

Haiza : so far, aku baru pakai skali. rasa bersih je muka nih. boleh cuba..mcm zampeada ckp, kalo x sesuai x rugi sgt sbb harga murah je

aKuPm berkata...

yeke...em harus weh aku print entry ko neh...nak wat bahan referen mase cari produk tu huhuhu

-azura- berkata...

poyo ar.. sampai nk print hehehe

aKuPm berkata...

bab2 kecantikan neh...kene poyo gak kekadang okey..huhu

-azura- berkata...

hahaha.. dh beli belum? beriya2 sgt ko tadi?!

aKuPm berkata...

hehehe aku g mydn kat2 sini, carik2 xde, then aku tnyer arr dak yg jage tu, pastu die siap g tnyer supervisor die weh...terase cam barangan hebat sgt yg aku cari neh..die kate stok abes...huhuhu die suh aku dtg lg 2 ari..so..sok or luse aku try arr lg...

-azura- berkata...

Hahah.. bukti tu, mmg jadi pilihan ramai hehehe

aKuPm berkata...

tu arrr...hebat gak ek bende alah tu...

Zampeada berkata...

mana royalti aku ni tak sampai2 lagi.

a'ah. aku kekadang terpaksa beli byk, 2-3 kotak... selalu kalau pegi habis... klu merata tmpt ada dijual tak pe jugak. ini tmpt2 tertentu je. so apa lagi. aku borong lah bila ada.

aKuPm berkata...

hahahha royalti tu zam, ko kene klem kat zura okey, sbb die wat promotion kat page die..hehehhe

-azura- berkata...

mana ada sgreement, bro! hehee..

tp betul la.. x semua kedai ada jual. byk2 kedai besar kat sini, kat mydin aje ader..ish..ish..

aKuPm berkata...

tol la...maju jgk mydin neh ek,,sbb yg ssh nk carik tu la ade terselit kat rak2 die tuh huhuhuh

-azura- berkata...

so, dh beli la yea? dah start guna? camne? hehehe

Qaery berkata...

Zura: AJ can help u do the editing...lol...

-MsGoodNite- berkata...

ery : xnak.. nanti AJ pedajalkan aku..

Zampeada berkata...

alah cik kucing gosok gigi... takan tak percaya akan bakat aku yg tak sbrp ni... he he he... hurm... jap nak nengok muka luk... ha-ha... kompom tak bleh jadik Bella.

-MsGoodNite- berkata...

bella xleh? xpe la.. aku pasrah. mekap jadi alicia keys plak!

Zampeada berkata...

alicia kkkkk... *pitam*

aKuPm berkata...

weh...aku dah beli....AMAZING RACE tol la...

zura, ko mmg ptt byr itu royalti kat zam..

zam, ko producela produk ko sendirik, then jadi model, gerenti aku beli punyer..hehehe

tp btolla..memuler tu ade sedikit kegatalan muke..tp harap2 ok la..tp kesannyer amat beshhh

-MsGoodNite- berkata...

Zam : ok la tuh, alicia keys...hehehe

haiza : tak kuasa eh nk byr kat mamat tuh..

aKuPm berkata...

kuase2kan diri anda...heheheh

Zampeada berkata...

zura -> kau mmg kedekut... paling kurang pun buat2 lah kenduri kesyukuran ke kat pizza hut kan?

aKuPm -> aku tolong promote jelah. nak buat produk sendri alamat korang2 jek yg beli.

aKuPm berkata...

ha if zura nk wt kenduri kesyukuran tu...ajak2 la aku okey..hehehe

-MsGoodNite- berkata...

tunggu kenduri kawin aku je la..

Tanpa Nama berkata...

Salam.boleh sy tau kat mana nak dapatkan produk ni?kat mydin dah xjual lg la.
Tq in advance