MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Sabtu, Julai 17, 2010

Bosan!

5.30pm - Sepanjang hari takde la sangat aktiviti menarik kecuali kami 1 family keluar shopping di MM. Jam 3 ptg sampai rumah, kami dpt bawa balik new HP mini notebook utk Ain, new iPod earphones utk aku, ganti yg lama dh rosak - sekejap dengar, sekejap x dengar. Lain? some foods. Donut Big Apple mmg takleh missed. And couple of my personal things. On the way balik, singgah makan nasi kukus di Paka. 4 org makan, RM30.60. Murah ke mahal?
Hari ni kat FB pun x ramai kawan2 yg on9. Erm..hari cuti, maybe they all prefer to going out.
Mr. Wady info kat FB, kalau program penyerahan wang dana akan diadakan antara 22hb hingga 28hb Julai 2010. Cuma dapat RM200, itupun dah pun ada tujuan utk itu. Kena simpan, ada hal lain yg lebih penting.
Lain-lain hal? Malas sgt nak layan isu kat FB. Cakap lebih2 nanti jadi gaduh pulak! Walaupun aku lebih kepada "pro", tapi tak bererti semua aku setuju. Tapi walaupun macam tu, tak bererti semua yg diorang ckp tu pun betul! Pokoknya, setiap "penjuru" itu ada pro dan kontra, ada baik dan buruk, ada benar dan salah. Tapi betullah kata Noni, anak2 buah kat bawah ni yg bermatian bekerja, bergaduh sesama sendiri. Org di atas riba tangan, dpt nama, dapat harta. Jadi tak perlulah terlalu fanatik. Biarlah kita sendiri tahu, yg mana kita mahu dan kita nak ikut.
*Aku - Teringin nak melancong....

12 ulasan:

Zampeada berkata...

sama lah bosan...

erm..not important for u to know ;) berkata...

Ye lor...slalu aku bosan, tp smlm aku xbosan, pesal ek? Huhu
Ko nak g mlancong ek??? Jom pi china...

-azura- berkata...

merancang jer.. nak pegi duit takde..

erm..not important for u to know ;) berkata...

Hehe mulekan dgn merancang beb... ;)

Ridhwan Breakaz berkata...

g china?? ehem2 boleh join x..

-azura- berkata...

haiza : bukan *"mulakan dengan bismillah" ke?
*lagu raihan..

Wan : boleh je, janji ada yg namanya duit..

erm..not important for u to know ;) berkata...

hahahha zura, tu hukumnyer WAJIB lor..sendirik mau igt hehehe

ala zura..cun beb tmpt tu..hangzhou, kawan aku kate la..mmg tourist slalu turun ;)

xde duit..sbb tu la kene merancang, bkn nk g sok pon..myb nxt year ker...huhu

-azura- berkata...

erm... budget bape? senang nk wat perkiraan..

erm..not important for u to know ;) berkata...

heheheh kwn aku ade wat pakej la..tetapi g guangzhou tmpt soping murah2 neh...

rm 1450/4D3N (visa, makan, minum, hotel)

ticket flight jer bli sndiri..

-azura- berkata...

Ooo... erm.. berusaha keras la simpan duit kalau nak gi nih..heheh
tp nk rasa gi time musim sejuk la

erm..not important for u to know ;) berkata...

a'ah kn...sejukkkkk besh2!!!!

-azura- berkata...

mmg teringin sangat nak rasa kesejukan di luar negara