MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Ogos 29, 2010

Entry saje-saje....

Agak lama tak menulis. Maklum la puasa, tapi xla bermakna blog pun kena puasa cuma malas je. Takde cerita pun iye jugok!
****
Time2 puasa ni, masa nk on9 mcm slow sket. Lebih suka rehat2 sambil layan perasaan. Ada time, duk fikir2 cukup ke bonus raya rm500 tuh? Pergh! honestly la cakap, mmg tak cukup! Bukan la bernafsu kuda, masalahnya barang mahal siyoot! Bajet kuih raya ngan tempah baju aje dan rm200. Belum lagi aku nk berkira utk sedekah amal jariah utk bebudak yg kamceng ngan aku...huuhuhu besor belanje!
Belum jugok lagi dikira utk eksesori hari raye aku - tudung, kasut, henbeg, henfon..ops! itu tak termasuk. rm300 mana cukup. Terpaksa la apply loan tabung aku tgk byk mana ade.. Bukan nk membazir, henbeg aku yg ada dh sezen dah..xleh nk pakai lagi. Takut kalau pakai, putus tali plak. Kasut pun sama. Yang cun sket tuh, tinggi sgt heelnya. Tahun ni rasa nk comfortable aje, taknak jadi model ala Tyra Banks.
****
Lambat pulak si Ain nk blah dari Uitm..dia ckp nk sapot utk henbeg! Yahoo tak hingat!
*Aku - Pening..pening...

7 ulasan:

Zampeada berkata...

wah itu bajet baru satu org... itu tak lagi model2 lain tu... ha... kopak duit...

-MsGoodNite- berkata...

fyi..aku slalu shopping bagak punye bajet time2 gini je la. setahun skali. beli henbeg branded ke, kasut branded ke pakai utk 1 tahun..hehehe
takle la tiap2 bulan aku shopping kaw2 mcm nih.
kecuali baju2 murah utk basahan dan kerja. sebulan ada la beli 2-3 lai

Zampeada berkata...

ha baca tu kawan2... pengakuan ikhlas tu. menangis Najib baca...

-MsGoodNite- berkata...

teruk sgt ke bunyiknye????

aKuPm berkata...

aku sokong giler tu...zam, btol la ape si zura ckp tu..kami org pompuan mmg gitu....

-MsGoodNite- berkata...

Sib baik ko sokong aku za...

tapi kan Zam, aku rasa haiza lebih lagi drp aku kot! hehehe

ymn berkata...

slmt hari raya.aidlifitri.semoga ceria selalu.