MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Isnin, Oktober 11, 2010

Ada aku kesah?

Susah nak ckp ngan org tak reti bahasa. Takkan nak suruh aku ckp Siam baru nak faham. Kang tak pasal2 aku sendiri tak faham apa aku cakap.

This guy....someone yg aku mmg malas sgt nak layan. Alasannya? erm..malas pulak nak bagitau but u gais tink ursep, okeh!

2-3 hari ni asik sms je. Rimas plak aku. Ape kejadahnya suruh aku mms gambor ke henpon dia? Wadehel! Sori la, der....gua malas nk layan lu. Kang tak pasal2 busuk nama aku di mata rakyat Dungun. Cukup la pengalaman2 yg pernah berlaku disekeliling aku dulu. Rindu? Peh! Ingat aku termakan word bodo tuh? Huhuhu.. sori la, jep...takdenye..

Masih nak jadi kawan ngan aku, no hal. No problemo pun pada aku. Tapi nk jiwang2, feeling2..no way. Bawak2 la sedar diri sket. Bukan pasal aku cun tp mmg engko tak layak utkku...cewah!

Tapi bila dah tahap aku ckp leklok pun, engko buat tak reti bahse gak. Takpe la.. terpaksa la aku sound badak. Haa...kan dah kena, padan muka!

Terus senyap. kah kah kah!




10 ulasan:

fndrocka berkata...

Peh..hot stuff

Tanpa Nama berkata...

org mcm 2 x yah layan.. gua sokong la same lu..

Linglung berkata...

pheeewiiit!! ada peminat siot!!

lu cakap tak kat dia ' i dont love you'? dia tak tahu tu..kena ckp terang2, pedas2 kot baru dia boleh faham..haha

aKuPm berkata...

wahhhhhh...grgnyer ko beb..mamat tu pon 1..x agak2..belajarla agak2 sket..ni x..belagak macho lg ade..hehehe

btol tu care ko..aku sokong jer..if xbtol pon aku sokong jugak :P

Zampeada berkata...

alah mms jelah gambar kau... rindu ni... *larik

-MsGoodNite- berkata...

fnd - hati aku pun hot gak.

Linglung - lupa plak nk ckp. Elok dedicate lagu MCR skali kan!

-MsGoodNite- berkata...

Akupm - ko nk sokong pun, agak2 la org 2 mcm mane! Nt jd 'aku skandal' plak..

Zam - sori la der..wa x layan lelaki hidung belang!

Qaery berkata...

sepa hidung belang?

-MsGoodNite- berkata...

guy that I wrote about

Qaery berkata...

hehehehe... take it easy la...