MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Jumaat, Disember 17, 2010

Igt! Lepas ni jgn buat baik dgn gua lagi!

*Selasa

Hello! Assalamualaikum! Bz body ke?

Waalaikumsalam! Oh! Tak la... biasa-biasa aje. Lama tak dengar citer? Sihat?

Alhamdulillah. Sorry, lately bz sket. U pun apa kurangnye. U camne? Sihat?

I pun, alhamdulillah. Byk keje kat ofis skrg.

I Call ni ada hajat. Bukan buang hajat tau!

Hahaha..melawak pulak. Hajat apa tuh?

Nak ajak U temankan I tgk wayang. Jumaat ni U free tak?

Wayang? Best gak tu. Pukul bape nak pegi?

Erm.. ikut U aje la. Time bila U free.

Ermm.. nanti I check jadual I dulu, malam nanti I call u back! Boleh, kan?

Oh! Okay! I tunggu... babai

Babai.


*Rabu
SMS - Salam, ada org tu ckp nak call smlm tp takde pun, takpe la..huhuhu


*****

Malangnye sampai ke sudah takde call. Yg gua hangin, at least sms la kalo tak free pun. Gua just nak merapatkan ukhwah, tapi kalau lu dah rasa lu bagus sgt, fine! Lepas ni lu tak payah buat baik dgn gua lagi!


11 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

sabar beb.. :)

Zampeada berkata...

kredit abis... x bleh kol.. ha-ha.

-MsGoodNite- berkata...

Heidi : den soba la ni.. kalo tau mau den tepon dio, marah2!


Zam : Takde kdt? ermm..mustahil.

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Alalalaaa... cian die...
Takmo marah or sedih okay?
Biarkan aje... Tunggu aje orang lain call nanti ajak tgk movie okay?
=D

Dear,
FB thingy, cari nama nie, Juliana Violet (Vee Violet) / veeviolet78@yahoo.com.
Sorry tau lambat reply komen.
Internet Vee ni slow sangat2... ;(

Dear punya FB ape ye? Vee tak sure ppl boleh cari Vee ke tak dekat FB... Private kan... =p

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Dear, tak sempat nak tinggal link hari tue... :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2010/12/nama-peserta-99-hari-kisah-klasik-kita.html

-MsGoodNite- berkata...

Cik vee - Okies.. thanks! incase kalo ada menda nk tnnye private..hehehe

hamzah ian berkata...

rilek2..

lu sms dia lg tak?

-MsGoodNite- berkata...

Ian (a.k.a Faiz) hehehe... Gua rilek2 kat shopping komplek nih. Takde kuasa gua nk sms dia lagi. Bo layan!

*Ian, Lu org Trganu ke? kat mana?

Qaery berkata...

bak lagu si Aishah... "Lidah tidak bertulang..."

- GC - berkata...

boipren ker weh?

-MsGoodNite- berkata...

Ery - Kah kah kah!

GC - Teman tapi mesra, boleh gitu?