MsGoodNite ialah

Foto saya
Terengganu/Selangor, Malaysia
Selfish and Arrogant

Ahad, Disember 19, 2010

YES! is bukan Year End Sale

Apdet hari ni gua nak tulis diari je sikit. Pagi2 lagi gua dah drive ke Kuala Terengganu menghantar dua anak buah balik ke umah mak bapak diorg. Oh! Bukan itu tujuan utama gua, secara kebetulan saja tu. Tujuan utama gua bangun awal di pagi Ahad yg mulia lagi berpahala dengan cuaca dan suhu yg macam kat overseas, adalah disebabkan gua ada final exam kat UiTM Chendering. Paper hari ni ialah HR Development. Esok dan lusa ada lagi dua paper iaitu Hazard Management dan Idustrial Relations. Gua harap gua dapat buat yg terbaik macam tadi. Sempoi dan yakin sampai lenguh tangan gua tp bukan terlalu yakin atau over confident mcm mak gua ckp tuh. Sebab impak terlalu yakin ni buleh buat ending jadi sebaliknya. Tobat! Gua tak tipu, ini kenyataan sbb gua dah pernah kena dulu, time gua amik SPM.

Lepas dua hari dari skrg, baru gua akan betul2 feel free. Baru gua boleh nak berfoya-foya dgn adik gua, baru gua boleh fikir pasal dating dgn member2 gua, baru gua boleh tulis cerpen baru belajar gua untuk kontes anjuran Cik Vee. Gua harap semuanya will be fine seperti mana keadaan gua skrg. Gua tak sabar nak tunggu gua free macam burung.... YES!

6 ulasan:

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Hee hee... All the best for your exam tau dear...
*wink*

-MsGoodNite- berkata...

Tenkiu Cik Vee ;)

Zampeada berkata...

gud lak anway... free le sesangat nanti yea...

ymn berkata...

still study ??

Qaery berkata...

GOOD LUCK ZURA!

-MsGoodNite- berkata...

zam - boleh la tahan dari sebelum ni...

Yaman - PJJ

Ery - Thanks, dear!